Video//Daniel: „Mulți tineri nu au gândire critică și sunt manipulați foarte ușor”

centrul media pentru tineri, singerei, manipulare, irex europe

La sfârșitul fiecărei săptămâni, elevi din satele și orașele Republicii Moldova sunt invitați la traininguri de educație media. De la nord spre sud, de la est spre vest, echipa de formatori de la Centrul Media pentru Tineri, călătoresc pentru a discuta cu tinerii despre informare și manipulare, despre puterea imaginilor și influnța rețelelor sociale.

Ce abilități își dezvoltă tinerii care participă instruirile de #educatiemedia!? ☺️🤳📰Vedeți în acest material de la Sîngerei ⬇️👫#tineriidinmoldovaIREX EuropeEuropean Union in the Republic of Moldova

Опубликовано Centrul Media pentru Tineri Понедельник, 17 июня 2019 г.

Sâmbăta, în a doua zi de training, tinerii încearcă profesia jurnaliștilor – scriu, fotografiază, filmează subiecte din localitățile lor. Așa s-a întâmplat și la Sîngerei – tinerii de la Liceul Teoretic „Olimp” au descoperit educația media, au realizat produse media și au transmis altor elevi mesaje despre gândirea critică. Mai multe detalii, în reportajul ce urmează.

Instruirile de educație media sunt organizate în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor pentru a deveni cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te și fii una dintre cele 20 de localități unde vor fi proiectate filme din cadrul CRONOGRAF
Next Solidarity Fund PL în Moldova este în căutarea voluntarilor pentru dezvoltarea spațiului rustic
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 1 =