Înscrie-te și fă parte din echipa Grow Me Up Academy

#GrowMeUp

grow me up

Grow Me Up este o organizație, țelul căreia este încurajarea și dezvoltarea personală și profesională a fetelor în diferite domenii.

Acest proiect a fost creat cu scopul de a ajuta tinerele în realizarea viselor lor prin intermediul trainingurilor, challenge-urilor și diferitor cursuri. Prin activitatea noastră tindem să avem un impact pozitiv asupra societății, să spargem stereotipurile și să motivam domnișoarele să-și urmeze visele.

Organizația este formată din membre și un board ce ghidează activitatea. Menirea boardului este organizarea activității și structurarea acesteia fiecare dintre membre implicându-se în procesul decizional. Boardul organizarea diverse activități de leadership, traininguri și challenge-uri ce ajută membrele să iasă din zona de confort și să își experimenteze potențialul la maxim.

În familia Grow me up, părerea fiecărei membre contează, acesta având mereu ocazia să vină cu noi propuneri și idei ce vor fi ulterior implementate. GMU organizează atât evenimente externe, cât și pentru echipă, pentru a consolida grupul cu care interacționează.

Grow me up apreciază domnișoarele active și motivate să realizeze o schimbare în societate și în ele înseși. Pentru a schimba lumea, începem cu schimbările de la sine, iar creativitatea, flexibilitatea și încrederea te vor ajuta în procesul dat.

Acum Grow Me Up își extinde echipa, iar dacă te-ai regăsit în descrierea noastră și ești pregătită de schimbări, completează formularul https://forms.gle/zv2yixZUozvPagsp8! Acesta constă din două parți, prima cu întrebări de anchetă, iar a doua parte despre activitatea ta în cadrul organizației noastre!

Descoperă mai multe oportunități și evenimente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Zilele Diasporei 2020 se vor desfășura online. Vezi cum poți participa
Next YOUTHBANK CAHUL ANUNȚĂ CONCURS DE RECRUTARE A NOILOR MEMBRI!
Academy Grow Me Up
About the author

Academy Grow Me Up

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + ten =