Ai reușite școlare înalte? Beneficiază de programul: Burse de studii Heritage


Ai reușite școlare înalte? Beneficiază de programul: Burse de studii Heritage

Şcoala Internaţională Heritage, singura Şcoală Cambridge din Moldova, lansează cea de-a II-a ediţie a Programului „Burse de studii Heritage”, oferind opt burse pentru cei mai merituoşi elevi din Republica Moldova.

Câştigătorii Programului „Burse de studii Heritage” vor beneficia de acoperirea taxei de şcolarizare în proporţie de 100 %, precum şi frecventarea gratuită a cluburilor extracurriculare Heritage. Familia elevului beneficiar va acoperi doar costurile aferente: uniforma şcolară, alimentaţia, transportul, manualele necesare, participarea la excursii şi activităţi în afara şcolii.

Robert Ford, directorul Şcolii Internaţionale Heritage: „Prin intermediul acestui program ne propunem să contribuim la dezvoltarea educaţiei de calitate în Republica Moldova. Vrem să oferim celor mai buni elevi acces la studii de nivel internaţional aici, acasă. Înscrieţi-vă acum în program, vă aşteptăm cu drag în Comunitatea Heritage!”.

Criterii de participare la concurs:

Pentru a participa la Programul „Burse de studii Heritage” pentru anul de învăţământ 2020/2021, candidaţii trebuie să întrunească următoarele criterii:

  • Să fie cetăţeni ai Republicii Moldova, vorbitori de română sau rusă;
  • Să fie elevi care urmează ca în anul şcolar 2020/2021 să studieze în clasele VII, VIII şi IX;
  • Să aibă o reuşită academică foarte bună (nota medie pentru ultimii doi ani Să nu fie mai mică de 9,5), dar şi confirmări de participare în diverse activităţi academice (olimpiade, concursuri naţionale şi internaţionale);
  • Să aibă o activitate extracurriculară bogată, inclusiv participarea la diverse activităţi de voluntariat (care poate fi confirmată prin documente oficiale);
  • Să cunoască limba engleză la un nivel avansat.

Etapele concursului:

Etapa I – Depunerea dosarului: până pe 14 iunie 2020

Participanţii vor candida online, prin transmiterea dosarului complet la adresa electronică info@heritage.md. Dosarul va conţine documente personale, dovezi confirmative ale reuşitei şcolare, ale realizărilor academice şi noneducative extraordinare etc.

Părintele/tutorele participantului va solicita printr-un mesaj la info@heritage.md cererea de participare la concurs, pe care o va semna şi o va expedia împreună cu dosarul de participare la concurs.

Etapa II – Interviul (online): 15-30 iunie 2020

Doar candidaţii selectaţi în prima etapă vor fi invitaţi să-şi facă o prezentare creativă la discreţia lor: sub forma unui joc, a unui monolog, a unui videoclip înregistrat etc.

Ulterior, vor răspunde la un set de întrebări (pe baza informaţiilor furnizate în dosar), pentru a evalua cunoştinţele elevului, coerenţa discursului, originalitatea răspunsurilor, precum şi nivelul cunoaşterii limbii engleze.

Detalii suplimentare: Regulamentul Programului

Rezultatele concursului vor fi anunţate în data de 3 iulie 2020 prin publicarea pe site-ul www.heritage.md şi pe pagina www.facebook.com/heritage.moldova.

Bursa este valabilă pentru un an academic, însă beneficiarii vor putea să-şi menţină bursele pentru anii de studii următori. Pentru aceasta e nevoie de reconfirmarea anuală a reuşitei academice şi extracurriculare. Și respectarea condiţiilor concursului pentru fiecare an de studii.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să studiaţi Regulamentul Programului sau să contactați numărul de telefon 062022210.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un Quiz marca U-Report Moldova de Ziua Copiilor și câștigă premii
Next Cunoște totul despre programul de voluntariat internațional „Corpul European de Solidaritate”!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 13 =