Înscrie-te și fii una dintre cele 20 de localități unde vor fi proiectate filme din cadrul CRONOGRAF

cronograf, proiectie de film, local

CRONOGRAF Tur a ajuns la a 6-a ediţie şi revine în plină forţă şi în această vară. Înscrie-te până la data de 24 iunie şi organizează o seară de cinema în localitatea ta. 

OWH Studio lansează concursul de selectare a 20 de localități unde vor fi proiectate gratuit filme din cadrul Festivalului Internaţional de Film Documentar CRONOGRAF. Turul cinematografic va fi organizat în perioada iulie-august 2019 în satele și raioanele din Republica Moldova.

Completați formularul până pe data de 24 iunie dacă dorești să beneficiezi de această oportunitate: https://bit.ly/2XXHB9Y.

Caravana cinematografică- CRONOGRAF TUR 2019

CRONOGRAF Tur a ajuns la a 6-a ediţie şi revine în plină forţă şi în această vară. Aplică până la data de 24 iunie şi organizează o seară de cinema în localitatea ta. Pentru a participa accesaţi link-ul formularului de concurs- https://bit.ly/2XXHB9Y.–Mulţumim pentru sprijinul acordat Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (Swiss Cooperation in Moldova), Alliance Française Chisinau – Moldavie şi Festivalul Filmului Francofon. #CRONOGRAFTUR2019 #CARAVANACINEMATOGRAFICĂ

Опубликовано CRONOGRAF Вторник, 18 июня 2019 г.

Previous Descoperă competențele-cheie pe care trebuie să le posede un designer grafic în cadrul unui atelier
Next Video//Daniel: „Mulți tineri nu au gândire critică și sunt manipulați foarte ușor”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *