Premiul Media pentru Tineri – filtrează la 360°, citește regulamentul, participă

premiul media, centrul media pentru tineri, concurs pentru tineri

Centrul Media pentru Tineri te invită să participi la „Premiul Media pentru Tineri” – singurul concurs media pentru tineri, organizat la nivel național. În competiție se pot înscrie cei cu vârsta cuprinsă între 15 și 22 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova. Cea de-a patra ediție a concursului Premiul Media pentru Tineri are genericul „Filtrez la 360°”.

În materialele lor, participanții se pot referi la procesul de informare, dar și la alte fenomene, evenimente din jurul lor, unde gândirea critică este necesară. Juriul va aprecia creativitatea. Se acceptă expedierea produselor în limba rusă. Un juriu calificat se va ocupa de analizarea fiecărui material media.

Dosarele tinerilor (formularul de participare + produsul media) sunt așteptate în perioada 1 aprilie – 15 octombrie, 2019. Materialele înscrise în concurs trebuie să fie realizate în perioada ianuarie, 2019 – octombrie, 2019.

Participanții vor avea șansa să câștige calculatoare, camere de luat vederi, telefoane și alte utilaje ce pot contribui la dezvoltarea abilităților unui tânăr/e pasionat/e de media.

Un participant se poate înscrie la toate cele trei categorii (Text, Foto și Video), doar dacă expediază câte un dosar separat pentru fiecare categorie, iar subiectele produselor sunt diferite.

Atenție! Câștigătorii edițiilor anterioare nu se pot înscrie la concurs.

Vezi AICI cum a fost la Premiul Media pentru Tineri, ediția 2018.

Premiul Media pentru Tineri este primul concurs media pentru tineri, organizat la nivel național de către AO „Centrul Media pentru Tineri” în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie, Ministerul Educației al Republicii Moldova, cu susținerea financiară a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), și Fundația Est-Europeană. 

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la Jeans Party şi vezi cum se petrece-n şcoală!
Next Descoperă platforma online Studii.md
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =