Solidarity Fund PL în Moldova este în căutarea voluntarilor pentru dezvoltarea spațiului rustic

Solidarity Fund PL în Moldova, centrul info, voluntari, dezvoltare rurala

Solidarity Fund PL în Moldova din 2016 este implicată în facilitarea procesului de creare a Grupurilor de Acțiune Locală (GAL) în cadrul implementării abordării LEADER în Republica Moldova – un instrument al Uniunii Europene de dezvoltare a zonelor rurale, scopul căruia este de a sprijini dezvoltarea locală, în special dezvoltarea economică în baza resurselor locale, pentru redescoperirea potențialului acestor zone.

Acum, câteva dintre cele 32 de GAL-uri ce există, la moment trec printr-o nouă etapă – crearea unui traseu turistic cu explorarea potențialului local. Și este nevoie de ajutorul tău – actualii și viitorii experți în urbanism și arhitectură, design de interior, de obiect și de landscape, interesați de dezvoltarea spațiului rustic!

Solidarity Fund PL în Moldova sunt în căutarea unor oameni, care doresc să participe la dezvoltarea potențialului rural. Dacă poți dedica o parte din timpul tău în perioada 24 iunie – 19 iulie curent, înscrie-te până pe 22 iunie, completând formularul.

Dacă ai întrebări, nu ezita să o contactezi pe Cristina Gonța la 068262238 sau scrie-i un mesaj la cristina.gonta@centruinfo.org.

Voluntarii selectați vor primi certificat de voluntariat pentru implicarea în proiectele de dezvoltare rurală. Ca urmare a acestei activități, va fi analizată posibilitatea de angajare în echipă.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Video//Daniel: „Mulți tineri nu au gândire critică și sunt manipulați foarte ușor”
Next Ia parte la un program spiritual special, de Ziua Internațională Yoga
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + ten =