Ești interesat de studii în România? Află detalii de la studenții din țara vecină


studii în România

Oportunitate pentru liceeni: Cunoaște mai multe despre studii în România, împreună cu studenții ce își fac studiile în țara vecină!

Echipa Interact Chișinău te invită la o a doua călătorie virtuală în cadrul proiectului „Mai aproape de universitate”. De această dată discuția va fi organizată, alături de Olga Placinta, studentă ambițioasă ce învață dreptul la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Dacă ești licean, iar drumurile tale se îndreaptă către studiile în România, atunci această discuție e exact ce ai nevoie!

Ce vei cunoaște participând la această discuție?

Vei afla cum decurge procesul de aplicare, ce oportunități deschide acest oraș, cum a fost experiența primului an universitar și alte lucruri esențiale. La final, Olga va răspunde la un șir de întrebări adresate de urmăritorii curioși.

Pentru majoritatea elevilor, clasa a XII-a reprezintă un an decisiv și încărcat din punct de vedere emoțional. Pe lângă pregătirea intensivă de Bacalaureat, în timpul liber mă întrebam foarte des: „Și după BAC, ce fac?”. Clasa a XII-a a fost o continuă luptă între gândurile și ideile mele: “Să plec? Să rămân? Care este soluția cea mai bună?”. Eram indecisă până la o întâmplare din viața mea, care m-a ajutat să decid ce fac cu viitorul meu. Sunt mulțumită de alegerea făcută? Cu siguranță.

Olga Placinta

Dacă ești interesat de studii în România, atunci nu pierde acest eveniment! Alătură-te discuției, marți, 26 mai, orele 17:00, pe pagina de Facebook a clubului Interact Chișinău, într-o transmisiune live alături de cei mai deschiși oameni.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Compania BUELO angajează Social Media Manager
Next Clubul Voluntarilor ARTICO te invită la un nou eveniment „Storytelling” cu Lilu
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =