Colaborează cu SwedBio: vezi care sunt criteriile și procesul de înscriere


SwedBio susține un număr limitat de inițiative strategice prin intermediul programului său de colaborare, „Collaborative Partner Implementation Pathway”. Pentru a colabora cu SwedBio și a beneficia de suport, aplicațiile trebuie să respecte temele, abordările și principiile SwedBio, precum și criteriile de mai jos:

Viziunea SwedBio: 

 1. Inițiativele trebuie să fie relevante pentru viziunea SwedBio, conform Teoriei Schimbării:
 2. SwedBio își imaginează o lume gestionată sustenabil, unde drepturile sunt îndeplinite echitabil, iar oamenii pot face alegeri sustenabile pentru un viitor bogat în biodiversitate și rezilient, trăind în armonie cu natura.
 3. Alinierea cu Temele și Principiile SwedBio: Aplicațiile trebuie să fie legate de temele, abordările și principiile SwedBio și să fie conforme cu Teoria Schimbării.

Tipuri de organizații sprijinite: SwedBio susține:

 1. Organizații ale societății civile, inclusiv organizații ale popoarelor indigene și ale comunităților locale
  • Organizații internaționale
  • Institute
  • Universități
  • Rețele regionale și globale cu proiecte de relevanță regională și globală, în special din țările în curs de dezvoltare listate de OCDE DAC, acordând prioritate țărilor cel mai puțin dezvoltate și altor țări cu venituri mici. Țările cu venituri medii sunt, de asemenea, considerate, în special ca parte a rețelelor regionale și globale și a colaborărilor sud-sud.

Tipuri de inițiative susținute: 

 1. SwedBio oferă suport pentru inițiative care implică învățarea și co-crearea cunoștințelor, inclusiv practică, politică, cercetare și educație. SwedBio nu finanțează cercetarea științifică sau educația științifică, dar sprijină colaborările dintre factorii de decizie politică, practicieni și oameni de știință.
 2. Participare la întâlniri și ateliere: SwedBio poate contribui la participarea organizațiilor la întâlniri și ateliere, în special dacă organizația coordonează participarea mai multor grupuri și țări din sud.
 3. Excluderi: SwedBio nu sponsorizează indivizi (de exemplu, granturi de cercetare sau participarea la întâlniri/ateliere).
 4. Relevanță regională și globală: SwedBio nu susține organizații sau proiecte de caracter național, toate inițiativele susținute trebuie să aibă relevanță și legături regionale și globale.

Dacă conceptul proiectului dvs. îndeplinește criteriile de mai sus, citiți mai multe despre procesul de aplicare pe site-ul SwedBio.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cтань медиаэкспертом
Next Vizite de studiu privind incluziunea și diversitatea, în Cehia
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 9 =