Participă la cea de-a 5-a ediție a Școlii IPRE și descoperă care sunt rezultatele Parteneriatului pentru Pace la 25 de ani

scoala de vara, ipre, oportunitate, Parteneriatul pentru Pace la 25 de ani

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) anunță concurs pentru selectarea a 30 de  tineri din Republica Moldova pentru participare la cea de-a 5-a ediție a Școlii IPRE ,,Parteneriatul pentru Pace la 25 de ani: rezultatele cooperării dintre Republica Moldova și NATO’’, care va avea loc la Vadul lui Vodă în perioada 21-23 iunie 2019.

Școala de Vară IPRE din 2019 este dedicată celei de-a 25-a aniversări a Parteneriatului pentru Pace. Programul va include o serie de instruiri, dezbateri și sesiuni de informare cu experți naționali și internaționali, oficiali și ambasadori UE de la Chișinău. Participanții vor fi, de asemenea, invitați să participe la o sesiune de dezbateri despre relațiile dintre Republica Moldova și NATO și perspectivele privind dezvoltarea acestora.

Limba de lucru: Româna

Eligibilitate: Anunțul este deschis pentru tinerii lideri din Republica Moldova, cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, interesați să învețe mai multe despre evoluția NATO, Parteneriatul pentru Pace și relațiile Republicii Moldova cu Alianța Nord-Atlantică. Vor fi selectați în total 30 de participanți.

Costurile de participare: Toate costurile de participare (cazare, mâncare și transport) vor fi acoperite de organizatori.

Candidații interesați sunt invitați să completeze Formularul de înscriere, disponibil aici.

Termenul limită de înscriere: 28 Mai 2019, ora 23.59.

Pentru mai multe detalii cu privire la Școala de Vară și procedura de selecție a participanților ne puteți contacta la adresa victoria.nemerenco@ipre.md.

Școala de Vară „Parteneriatul pentru Pace la 25 de ani: rezultatele cooperării dintre Republica Moldova și NATO” este organizată de Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) în parteneriat cu în parteneriat cu Centrul de Informare și Documentare privind NATO din Moldova, portalul Diez.md și susținută de către Diviziunea pentru Diplomație Publică a NATO.

Previous Participă la o serie de ateliere gratuite cu profesioniști notorii din cinematografie
Next Mariana Galben: „E #COOL să ai un corp frumos și sănătos!”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *