Orange Digital Center: A fost lansat Connector – o comunitate pentru #idei, #oportunități și #studenți


Pe 27 septembrie, în cadrul hub-ului de învățare pentru viitor Orange Digital Center, a fost lansată comunitatea Connector, un catalizator al conexiunilor între tineri, adulți, femei, copii, persoane care vor să se specializeze și să învețe pentru viitor. 

Ce este Connector?

Connector este o comunitate în cadrul hub-ului de învățare Orange Digital Center, în care membrii își dezvoltă abilitățile antreprenoriale, valorifică oportunitățile digitale și își extind rețeaua de contacte. 

Olga SURUGIU, Director General, Orange Moldova: Odată cu lansarea Orange Digital Center, ne-am propus să aducem mai aproape de oameni din diferite categorii de vârstă oportunitățile de dezvoltare, job, carieră, evenimente și creștere personală și profesională. La Connector, oferim un mediu dinamic de învăţare, unde fiecare poate să creeze noi legături interpersonale și să dezvolte competențe pentru viitor.”

Misiunea și valorile Connector 

Misiunea comunității este să faciliteze creșterea personală și profesională a membrilor săi, să îi ajute să-și atingă obiectivele antreprenoriale și să devină lideri într-o lume în continuă schimbare.

Alegem să promovăm prin activitatea comunității cele 6 valori fundamentale ale acesteia:

  • Curiozitate – Încurajăm dorința de cunoaștere și explorare a membrilor comunității. Ne dorim ca fiecare să rămână mereu deschis la învățare și să își dezvolte curiozitatea pentru a descoperi noi oportunități.
  • Antreprenoriat – Ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților de antreprenoriat ale membrilor comunității. Dorim să-i ajutăm să își pună ideile în practică și să-și atingă obiectivele antreprenoriale.
  • Alfabetizare digitală – Într-o lume tot mai digitalizată, este esențial să avem competențe solide în domeniul tehnologic. Ne propunem să sprijinim membrii comunității în dezvoltarea abilităților digitale necesare pentru a profita de oportunitățile oferite de era digitală.
  • Inovație – Promovăm creativitatea în rândul membrilor comunității. Dorim să-i încurajăm să găsească soluții inovatoare și să-și împărtășească ideile pentru a contribui la progresul societății.
  • Networking – Ne străduim să construim o rețea puternică de contacte și să creăm oportunități de networking între membrii comunității. În acest fel, ne asigurăm că fiecare are acces la resursele și conexiunile necesare pentru a-și atinge obiectivele.

Cunoaște-i pe cei 5 ambasadori ai comunității

Dumitru Andoni, Valeria Glațan, Dorian Lesnic, Tina Cîrlig și Nicu Eni.

Comunitatea Connector se mândrește cu 5 ambasadori entuziaști și ambițioși, tineri studenți, participanţi la cursurile Orange Digital Center. Ambasadorii Connector vor fi cei care vor coagula şi dezvolta comunitatea Orange Digital Center.

Connector – AI și ChatGPT pe înțelesul tău

La primul eveniment dedicat comunității Connector, care a avut loc pe 27 septembrie, 50 de participanți au aflat ce este şi cum funcţionează ChatGPT. Invitatul special al evenimentului a fost Marius MANOLA, un tânăr de 17 ani, remarcat la nivel internațional, cu un background de integrator AI, prompt engineering pentru ChatGPT, instructor online și co-fondator al unui startup.

Timp de două ore participanții au explorat diverse moduri în care inteligența artificială poate fi utilizată pentru a optimiza diferite aspecte ale vieții cotidiene, academice și profesionale. Evenimentul a avut loc offline, în spațiul hub-ului de învățare Orange Digital Center Moldova, situat în cadrul Universității Pedagogice de Stat Ion Creangă.

Connector este spaţiul unde poți socializa și construi relații cu oameni cu aceleași viziuni, valori, din domenii diferite, dar la fel de pasionați de dezvoltare personală și profesională. 

Fii și tu parte din comunitate, înscrie-te la următorul eveniment: https://bit.ly/Comunitatea_Connector

Comunitatea Connector este lansată de Fundația Orange sub umbrela Orange Digital Center și este realizat în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, implementată de ambasadorii Connector în colaborare cu Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Perioada de înregistrare pentru Bursele Elvețiene începe chiar acum
Next Guvernul lansează programul de stagii plătite în serviciul public
Dreamups
About the author

Dreamups

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + 9 =