Reporteră Youth.md – „Fericirea se află în stropi de ploaie și cești de cafea”


White steaming cup of hot tea or coffee on vintage wooden windowsill or table against window with raindrops on blurred background. Shallow focus.

De ce nu ne permitem să fim fericiți? De ce nu ascultăm impulsul din suflet ce ne spune sa ne scoatem tocurile și să alergăm pe străzile asfaltate încălzite de soare? De ce nu cumparam vata dulce în parc? Se pare că odată cu ritmul rapid al vieții cotidiene, uităm că fiecare dintre noi este personajul principal în propria poveste.

Ne gândim mai mult la „ce va crede lumea” decât la „Ce mă va face fericit?”. Deși nu recomand să vă părăsiți locurile de muncă sau să lăsați școala din cauza teoriilor mele, consider că cel puțin trebuie să faci un lucru impulsiv, ce te va face fericit. Un lucru mic în fiecare zi, poate avea un impact enorm asupra stării de bine.

Fericirea este ceva ce îți aparține în totalitate ție, o poți găsi în stropii de ploaie prin care alergi, lăsând apa să ți se scurga pe obraji și cuprinzând viața cu brațele deschise. Poate fi la fundul unei cești de cafea sau între paginile unei cărți pe care o iubești; Poate fi pe bolta cerească de unde te privesc stelele ce ne aduc lumină chiar și atunci cand pare că întunericul te va cuprinde. Fericirea este în poezie, sau oriunde vrei sa o găsești, atâta timp cât nu o pui o barieră între tine și frumusețea lumii din jur.

Va propun o provocare, un challenge, dacă sună mai bine – să faceți în fiecare zi un lucru mic; care să vă aducă plăcere și să le savurati pe deplin. Așa putem ieși din zona de confort împreună; să încercăm lucruri noi și să facem existența un pic mai suportabilă. Locul de muncă, școala, sau orice alta activitate făcută pe autopilot va deveni mai plăcută știind că viața de zi cu zi nu v-a furat individualitatea și self love-ul.

Descoperă mai multă informație interesantă urmărindu-ne pe Telegram, Facebook, Instagram și pagina Youth.md!

Reporter Youth.md: Iorga Alexandra

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Caravana Alăptării s-a încheiat la Vulcănești: Ce au aflat participantele despre alăptare și vaccinare
Next Expoziție la BNRM: „Republica Moldova – 30 de ani de independență”
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 12 =