World Earth Day: How Can We Make a Difference!?


Ziua Pământului este marcată pe 22 aprilie în fiecare an, din 1970, și continuă să crească ca un fenomen mondial axat pe promovarea vieții curate și a unui habitat sănătos și durabil pentru oameni și animalele sălbatice. Sărbătorirea Zilei Pământului servește ca un memento conștient despre cât de fragilă este planeta noastră și cât de important este să o protejăm.

America House Chișinău îi invită pe toți la un Facebook live (https://fb.me/e/1i5vaQTvx)  dedicat sărbătoririi Zilei Pământului alături de invitatul nostru special: Greg Koch pe 22 aprilie începând cu orele 16:30.

Domnul Greg va vorbi puțin despre Ziua Pământului, va spune de ce este atât de important să avem grijă de natură și ce acțiuni ar trebui întreprinse pentru protejarea mediului în care trăim. Vă așteptăm cu drag!

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Operațiunea “London Bridge”
Next Meet an American: An Introduction to U.S. World Heritage Sites
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − one =