Instituțiile educaționale sunt invitate să participe la Proiectul Național Youth Service Day


youth service day la america house

America House Chișinău și Academia de Inovare și Schimbare prin Educație invită toate instituțiile educaționale: școli, gimnazii, licee, colegii, universități și organizațiile de tineret, centrele educaționale pentru tineret, primarii, ONG-uri, să participe la Proiectul Național Global Youth Service Day, care de va derula în perioada 7 martie – 30 aprilie 2020.

Care sunt beneficiile participării în acest proiect?

Vei beneficia de participarea într-un proiect internațional inițiat de către Youth Service America, în care participă anual mii de tineri de pe glob și vei primi certificat internațional: https://leadasap.ysa.org/gysd/

Vei putea participa la câteva workshop-uri axate pe managementul unui proiect, colectare de fonduri, promovarea unui proiect și managementul unei echipe de tineri moderate de experții America House Chișinău.
Vei fi ghidat pentru a implementa un mini proiect civic în localitatea ta și desigur, vei putea exersa limba engleză gratuit!

Ce vei învăța din această experiență?

Vei învăța cum se planifică și cum se implementează un proiect civic la nivel local. (click aici pentru detalii).

Vei învăța cum să creezi filme scurte digitale și vei participa la un concurs național cu premii oferite de Parteneriatul Bilateral cu Statul Carolina de Nord, SUA. (click aici pentru detalii).

Cine poate participa?

Orice tânăr care dorește să capete competențe importante pentru secolul XXI: elevi, studenți, manageri de proiecte, coordonatori din instituții educaționale: școli, gimnazii, licee, colegii, universități, organizațiile de tineret, centrele educațioanle pentru tineret, primării, ONG-uri, și alte organizații care lucrează cu tinerii.

Cum te poți implica în proiect?

Completează formularul de înregistrare, iar organizatorii te vor ghida pas cu pas.

Sâmbătă, 14 martie, va fi organizată o sesiune interactivă de informare, unde vor fi explicate toate subtilitățile legate de proiect.

Pentru mai multe informații contactați: Echipa America House Chișinău, contact@americahouse.md.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, urmărind youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Asociația ADEPT angajează asistent/ă de proiect
Next Devotate descoperirii: 5 femei de știință care au dat formă lumii noastre
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *