Adaptează, reinventează și programează. Sunt deschise aplicările la Innovation Jam, Distributed Work Edition


Adaptează trecutul, reinventează prezentul și programează viitorul. Acceleratorul de inovații și afaceri Dreamups invită pasionatele și pasionații de tehnologie la un eveniment de trei zile în care vor fi abordate provocările muncii la distanță. În mod offline, în perioada 18-20 noiembrie la Digital Park va avea loc revoluția muncii remote, de tip distributed și hibrid.

Innovation Jam, Distributed Work Edition reprezintă o oportunitate minunată unde  în profesioniști din diferite domenii care generează soluții tehnologice B2B și B2C focusate rezolvarea problemelor întâlnite în munca la distanță. 

Vei cunoaște care sunt diferențele dintre munca la distanță, cea distribuită și tipul hibrid, provocările cu care se confruntă atât angajatorii, cât și angajații. În plus, veți avea șansa de a participa la ateliere de Ideare, Identificarea clienților și Pitching pentru a genera o soluție practică pentru lacunele actuale de pe piața muncii.

De ce să participi la Innovation Jam?

  • Vei faci networking cu pasionate/ți de tehnologie din Moldova;
  • Vei Interacționa cu mentori de nișă și cu experiență;
  • Vei valida rapidă a ideea generată;
  • Vei crea un mockup în 48 de ore;
  • Vei face un Pitch Deck și vei prezenta în fața unui public.

Participantele și participanții la Innovation Jam își vor testa abilitățile de leadership, lucrând în echipă la o problemă selectată timp de 48 de ore. La eveniment pot participate specialite și specialiști din marketing, design, ingineri IT, recrutori de resurse umane, studenți și mulți alți pasionați de tehnologie. În jam pot fi implicați chiar și persoane care nu au abilități de codare.

Agenda:

Vineri, 18 noiembrie

17:00 – 17:30 Lansare
17:30 – 18:30 Provocările muncii la distanță
18:45 – 19:30 Ideare
19:30 – 21:30 Formarea echipelor

Sâmbătă, 19 noiembrie

10:00 – 21:00 Mentorat
11:00 – 12:00 Identificarea clienților
17:00 – 18:00 Pitching

Duminică, 20 noiembrie

10:00 – 14:00 Mentorat
17:00 – 18:30 Demo Day

În Innovation Jam  tinerele și tinerii se pot înregistra individual sau cu echipă deja formată. În cadrul primei zile vor fi create echipele, astfel, fondatorii solo vor putea găsi acolo viitori coechipieri. Participarea este gratuită, dar în baza formularului de înregistrare, care este aici: https://bit.ly/InnovationJam_DistributedWork

Innovation Jam este o inițiativă Catalyst susținută de Dreamups, finanțat printr-un grant de Ambasada SUA la Chișinău, Partener General – Orange Systems. Ambasadorii evenimentul – Index, Oyster. Partener media – Simpals.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la webinarul informativ „Bursele ASSIST, DAVIS și HMC Projects: Întrebări și Răspunsuri”
Next Săptămâna Internațională a Educației la America House Chișinău
Dreamups
About the author

Dreamups

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 7 =