#BeTheOne Descoperă youth.md printr-un interviu cu Ovidiu Lupan


Cu sau fără carantină, un interviu captivant este mereu favorabil. Lectura unuia ajută la descoperirea oamenilor noi și unici, dar și a experiențelor de care aceștia au avut parte. 

Ținta interviului de azi este Ovidiu Lupan, un adolescent chișinăuian pasionat de chitară. Fiind recent recrutat în rândurile Youth, acesta a fost bucuros să-și împărtășească experiența în rol de repoter și voluntar.

Răspunzând la întrebările puse în interviu, el îi îndeamnă pe toți tinerii activi și energici să devină membri ai acestei organizații de voluntariat!

Cine sau ce te-a motivat să devii voluntar?

Dorința de a îmi ocupa timpul liber într-un mod mai productiv și cea de a găsi persoane noi cu care să comunic au fost cele care m-au motivat să devin voluntar.

Crezi că experiența voluntariatului este una importantă pentru un tânăr contemporan? De ce?

Sunt de părere că această experiență este una de valoare pentru un adolescent. Voluntariatul ne ajută, în primul rând, să cunoaștem persoane noi cu interese comune și  să comunicăm mai ușor cu acestea.

De ce ai ales Youth?

Am ales această organizație pentru că a fost prima de care am auzit.

Ce te-a impresionat cel mai mult la această organizație?

Am rămas impresionat de faptul că oamenii sunt de treabă și mereu deschiși spre a comunica și colabora.

Care sunt momentele tale preferate din cadrul unei ședințe marca Youth?

Cred că momentul meu preferat din cadrul ședințelor organizate este când glumim și comunicăm unii cu alții pe diverse teme. Astfel reușim să ne cunoaștem mai bine și să păstrăm o atmosferă pozitivă între noi.

Dacă ai învățat ceva de folos recent în cadrul Youth, care a fost acel lucru?

Am învățat să scriu și să redactez articole pentru site-ul organizației. M-a ajutat foarte mult să-mi dezvolt abilitățile jurnalistice.

Câteva sfaturi pentru viitorii membri?

Pe toți cei care vor să devină membri ai Youth îi îndemn să comunice cât mai mult și să nu le fie frică de a vorbi. Un alt sfat important este faptul că ar trebui să fie ei înșiși.

Cum ai putea descrie Youth prin 3 cuvinte?

Comunicabil, de treabă.

Reporter Youth.md: Jangă Alexandru

Acest interviu a fost realizat în cadrul Campaniei de Recrutare #BeTheOne, prin care organizației se vor alătura 100 de voci. Inspirăm prin cuvintele tinerilor şi te încurajăm să completezi formularul de înscriere.

Promovează o educație altfel la tine în țară şi împărtăşeşte oportunități. Recrutarea de voluntari are loc prin intermediul Campaniei Naționale de Informare #PrindeȘansa, în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării. Fii de 100 de ori mai informat alături de Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous #BeTheOne Interviu cu Alex Jangă// Descoperă Youth.md prin ochii unui voluntar
Next #BeTheOne // Irina Guțu împărtăseste detalii cu privire la timpul său ca voluntar Youth.md!
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 7 =