Training// Învață cum să comunici cu personele aflate în situații de criză

crize, Liuba Ceban, situații de crisă, seminar, Linia Verde prevenire suicidd

Probabil ca ai fost sau poate chiar acum ești în căutare a cuvintelor potrivite, acțiunilor necesare și atitudinilor ce ar încuraja familia ta, colegii de serviciu, clienții sau prietenii răvășiți de situații dificile ale vieții. Dar nu întotdeauna știm să găsim cuvintele potrivite și putem aborda un comportament corect față de persoanele aflate în situații de criză.

La trainingul organizat de psihologa Liuba Ceban, veți avea posibilitatea să discutați despre principiile comunicării cu persoanele, care trec prin situații critice ale vieții, să reflectați la modul în care puteți oferi susținere, la oportunitățile de creștere, pe care le oferă crizele și la pașii ce-i putem face pentru a contribui la depășirea crizei prin care trece o persoană de care îți pasă.

Seminarul va avea loc duminică, 24 iunie, la Tucano Coffee Brasil. Taxa de participare este de 150 de lei și include o băutură. Ceilalți bani vor merge pentru acoperirea cheltuielilor organizatorice și ca donație pentru Linia Verde Prevenire Suicid

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de Granturi pentru organizații ale societății civile pe domeniu combaterii violenței în bază de gen
Next "Aproape de Ea", prima expoziție fotografică din Moldova care arată fețele celor care au trecut prin cancer
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 12 =