Interviu cu Patricia Nistor, membra a echipei Youth: Relații Externe


Fă cunoștință cu membra familiei Youth.md – Patricia Nistor, voluntară în echipa Relații Externe, care îți va povesti mai multe despre experiența trăită în cadrul organizației; cum a schimbat-o în timp, dar și ce calități ar trebui să dețină viitorii membri ai echipei și de ce se merită să faci voluntariat aici.

Ce te-a motivat să devii voluntar Youth.md?

Unul dintre scopurile mele pentru 2020 a fost să mă implic mai mult în tot ce ține de dezvoltarea mea personală: să particip activ în cadrul a diverse evenimente și să devin voluntară în cadrul unei organizații. Odată cu descoperirea Youth.md, am găsit tot ceea ce căutam – educație, divertisment și voluntariat. Youth.md a fost prima platformă la care am aplicat ca voluntară și îmi place să cred că nu a fost o coincidență.

 De ce crezi că se merită sa devii membru al echipei Youth?

Youth.md atrage prin voluntarii dedicați și muncitori care se ocupă ca tot mai mulți tineri să fie informați despre oportunitățile pe care le au atât în Republica Moldova, cât și la nivel internațional.  

Care sunt lecțiile învățate în perioada în care ai fost voluntară?

Parcursul meu ca voluntară m-a învățat cât de mult contează propria voință și oamenii alături de care te afli pentru a obține rezultate de care să te simți împlinit. A fost o experiență deosebită pe care mi-am dorit-o mult și care mi-a demonstrat că oportunitățile există, noi trebuie doar să începem să acționăm pentru a putea beneficia de ele. 

Ce calități ar trebui sa dețină noii membri ai echipei?

Consider că cele mai importante calități pe care ar trebui să le dețină noii voluntari ai echipei sunt ambiția și inițiativa. Cu toate că, “Youth.md” este un loc ideal de a crește din mai multe perspective; depinde de implicarea lor pentru ca parcursul ca voluntari să fie cel la care aspiră.

Cât de mult te-au schimbat pe tine activitățile și oamenii de aici?

Activitățile și oamenii de aici m-au influențat să devin o versiune mai bună a mea. Toate sarcinile pe care le-am avut mi-au oferit oportunitatea de a progresa; iar comunitatea de voluntari m-a motivat constant prin energia și entuziasmul lor. 

Le sunt recunoscătoare pentru timpul petrecut alături de ei, pentru atitudinea prietenoasă pe care am simțit-o în echipă; pentru toate momentele de neuitat și pentru cunoștințele pe care am avut șansa să le acumulez fiind voluntară “Youth.md”. 

Nu uita să ne urmărești pentru a afla mai multe despre experiențele tinerilor în cadrul echipei noastre pe următoarele platforme: Instagram, Facebook și Telegram.

Reporter Youth.md: Victoria Cernea

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs de desene, eseuri și poezii despre „Eficiența energetică prin ochi de copil”
Next Elevii din clasele gimnaziale se pot înscrie la un concurs internațional de creație literară „Universul Cuvintelor”
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *