Zdob și Zdub lansează cel mai nou album într-un concert la Chișinău.


concert zdob si zdub

Zdob și Zdub revine la Chișinău cu un concert de lansare al noului album Bestiarium. Concertul va avea loc miercuri, 11 decembrie, ora 19:30, la teatrul Național ,,Eugene Ionesco”.

Zdob și Zdub este o formație de rock alternativ din Republica Moldova. Înființată în 1994 de un grup de tineri din orașul StrășeniRepublica Moldova, Zdob și Zdub combină mai multe stiluri muzicale: folk cu rock alternativ.

Zdob și Zdub a rămas cunoscută după ce a reprezentat Republica Moldova la concursul muzical Eurovision 2005, unde s-a clasat pe locul 6, și la Eurovision 2011.

De-a lungul timpului, Zdob și Zdub a cântat la deschiderea unor concerte cu formații și artiști de renume mondial, precum sunt Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin’ Criminals, Linkin Park ș.a.

Zdubii te cheamă într-o atmosferă plină de mister și basm. Dacă ești deschis să vibrezi cu energii vii, să asculți piese cu esențe, despre simboluri arhaice, piese ce aduc mesaje eterne, atunci e timpul să intri cu Zdubii în Bestiarium.

Mai multe detalii despre achiziționarea biletelor la concert, le găsești aici sau pe iticket.md.

Alte evenimente culturale găsești pe pagina noastră, categoria divertisment.

Previous Evenimente de weekend: Vino la o nouă ediție Pub Quiz: Season 13
Next Dacă ești interesat de psihologie și dezvoltare personală, vino la ediția de toamnă a „Săptămânii Psi”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *