Podcast EU-Startups cu Sacha Michaud – co-fondatorul Glovo


Bine ați venit la un alt episod minunat al podcastului EU-Startups! În episodul 25, s-a alăturat co-fondatorul Glovo – Sacha Michaud!

Înființată în 2015, Glovo a devenit rapid unul dintre cele mai populare nume din Europa pe piața livrărilor și a devenit cu siguranță unul dintre eroii pandemiei, ținându-i pe toți aprovizionați nu doar cu alimente de la restaurantele preferate, ci și cu articolele esențiale din supermarketuri și farmacii, oferind și o modalitate de a trimite pachete de îngrijire și cadouri.

Inovatorii livrărilor la cerere au început 2022 cu furie, anunțând că Delivery Hero a preluat acționariatul majoritar al companiei – la scurt timp după ce au fost introduse expansiuni globale, mega creșteri de capital și strategii interesante de sustenabilitate.

În acest episod, discutăm cu Sacha Michaud, co-fondatorul Glovo. Acoperând teme care includ povestea unică de creștere a lui Glovo David vs Goliath, extinderea la nivel internațional și sustenabil, devenind neutru în carbon și, bineînțeles, acea afacere interesantă Delivery Hero. Acest episod de podcast este unul pe care nu vrei să-l ratezi!

Ascultă podcastul aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Sesiune de informare privind fenomenul hărțuirii sexuale în instituțiile de educație, joi, 30 iunie 2022
Next Ești interesat de start-upuri? Îți place să scrii? Alătură-te echipei editoriale a EU-Startups!
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 6 =