Training dezvoltare personală: Vino la o discuție informală cu unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști români, Cătălin Radu Tănase

training dezvoltare personală

training dezvoltare personală

Training dezvoltare personală: Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită jurnaliștii din Republica Moldova la o discuție informală cu unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști români, Cătălin Radu Tănase.

Corespondentul special PRO TV București, care a făcut istorie în televiziunea de peste Prut, vine la Chișinău pentru a-și împărtăși din vasta experiență jurnalistică acumulată de-a lungul anilor, inclusiv în zonele „fierbinți”.

Cătălin Radu Tănase a devenit cunoscut datorită reportajelor și transmisiilor în direct din cele mai „fierbinți” zone de război, cum ar fi Cairo, Iran sau Kuwait, dar și din timpul calamităților naturale din România. A lucrat în cadrul mai multor instituții media din România, însă cea mai mare parte din activitatea sa jurnalistică a dedicat-o PRO TV București.

Cum este să fii jurnalist de televiziune și să relatezi din zone „fierbinți”, ce ar trebui să cunoască jurnaliștii care fac muncă de teren sau care sunt cele mai importante lecții pe care le-a învățat în cariera sa de jurnalist timp de mai bine de două decenii și jumătate?

Cătălin Radu Tănase va încerca să răspundă la aceste întrebări în cadrul training dezvoltare personală care va avea loc vineri, 1 noiembrie 2019, între 18:00-20:00, în incinta Media Hub Moldova, Chișinău, str. Veronica Micle 1/1, et. 2.

Jurnaliștii interesați sunt rugați să se înregistreze din timp, completând acest formular. CJI va selecta participanții în funcție de numărul de locuri disponibile.

Acest eveniment este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID și UK Aid și implementat de Internews în Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Faci voluntariat și îți dorești ca meritele să-ți fie recunoscute, înscrie-te în concurs
Next Înregistrează-te şi vino la forumul ,,Studii în străinătate”!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − one =