#BeTheOne Interviu cu Alex Jangă// Descoperă Youth.md prin ochii unui voluntar


Interviu// Cu ocazia campaniei de recrutare #BeTheOne, îţi prezentăm experienţele voluntarilor în organizaţia Youth.md, iar astăzi vorbim cu Alex Jangă.

Alex este un tânăr promițător și talentat în artele plastice, dar și un reporter responsabil.

De ce ai ales Youth?

Am ales Youth întâmplător, fiind mai mult o decizie spontană. Văzând pe pagina lor anunțul de recrutare, nu am ezitat să completez formularul de aplicare ca voluntar. De asemenea, am optat pentru această organizație deoarece este una diversă ce se implică în mai multe domenii de activitate.

Cum ai descrie colectivul Youth?

Este un colectiv foarte dinamic și pestriț. Se simte faptul că fiecare membru e special și de valoare, și te simți în largul tău în această comunitate.

Ce te-a impresionat la acest colectiv?

M-a impresionat faptul că sunt oameni foarte sociabili și activi. Cu toții creează o energie și atmosferă aparte care cu adevărat îți permite să fii tu însuți.

Ce sfat ai oferi pentru viitorii membri Youth?

Sfaturile mele pentru ei ar fi: să se gândească bine atunci când aleg echipa din care vor să facă parte, pentru că asta îți va defini rolul în cadrul Youth. Le mai recomand să nu aibă frica de a comunica cu ceilalți și de a-și împărtăși propriile pasiuni și preferințe.

Ai învățat ceva de folos de la Youth?

Am învățat faptul că, într-adevăr, comunicarea e o cheie importantă spre cele mai frumoase momente. Am mai învățat cum să scriu un articol, lucru care a devenit deja aportul meu ca reporter Youth.

Ai vreo activitate în timpul liber care e asemănătoare cu munca ta de voluntar?

Youth este singura activitate de voluntariat la care particip la moment, desenul fiind o pasiune și obsesie personală. Mai particip și la clubul de dezbateri al liceului meu, activitate unde, la fel ca la Youth, fac parte dintr-o comunitate cu un scop comun și cu mai mulți membri. Vă îndemn și pe voi să participați la activități extrașcolare de acest gen. 

Cum descrii youth.md în 3 cuvinte?

Experiențe de valoare!

Reporter Youth.md: Ovidiu Lupan

Acest interviu a fost realizat în cadrul Campaniei de Recrutare #BeTheOne, prin care organizației se vor alătura 100 de voci. Inspirăm prin cuvintele tinerilor şi te încurajăm să completezi formularul de înscriere.

Promovează o educație altfel la tine în țară şi împărtăşeşte oportunități. Recrutarea de voluntari are loc prin intermediul Campaniei Naționale de Informare #PrindeȘansa, în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării. Fii de 100 de ori mai informat alături de Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Lecții online de pregătire pentru Bacalaureat 2020 (11-15 mai)
Next #BeTheOne Descoperă youth.md printr-un interviu cu Ovidiu Lupan
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 1 =