Fii spectator la Festivalul Național de Teatru Social și vezi piesele de teatru a 20 de echipe

festivalul de teatru social, y peer moldova, unfpa moldova

Y-PEER Moldova organizează ediția a IX-a a Festivalului Național de Teatru Social. Festivalul are drept scop asigurarea accesului tinerilor la informație de calitate cu privire la subiecte ce țin de sănătatea lor, prin responsabilizarea tinerilor și dezvoltarea unui comportament conștiincios, capabil să facă față situațiilor de risc. 

La Festival vor participa 20 de echipe de tineri cu vârsta între 13 și 19 ani, aproximativ 150 de participanți. Echipele de tineri vor prezenta piese de teatru social, care vor transmite mesaje despre o problemă socială și actuală pentru tineri, la una din temele:

1. Necesitatea educaţiei pentru sănătate în şcoală și promovarea unui mod sănătos de viață;
2. Importanța informării tinerilor cu privire la ghidarea în carieră;
3. Prevenirea violenței sub orice aspect (în familie, la școală și în societate) precum și prevenirea discriminări pe bază de sex, orientare sexuală și alte aspecte.

Anul acesta festivalul are 2 semifinale: prima semifinală va avea loc pe 3 noiembrie, la Liceul Teoretic ” Bogdan Petriceicu Hasdeu” din municipiul Bălți, iar a doua semifinală va fi pe 10 noiembrie, la Școala de Arte din orașul Cimişlia.

Festivalul Național de Teatru Social este organizat de Rețeaua de Tineri Educatori DE LA EGAL LA EGAL, Y-PEER Moldova, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Fondul ONU pentru Populație, UNFPA Moldova.

Fii spectator la Festivalul Național de Teatru Social. Te așteaptă o porție bună de hrană pentru suflet! Intrarea este liberă.

Detalii despre eveniment aici.

Previous Participă la un atelier de instruire în domeniul colectării fondurilor
Next Vino la primul concert POT Music al sezonului rece și încălzește-ți sufletul cu rock’n’roll fierbinte

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *