Participă la un atelier de instruire în domeniul colectării fondurilor

proiecte de dezvoltare comunitară, fondul pentru tineri ialoveni, scrierea proiectelor

Echipa Fondului pentru Tineri Ialoveni organizează pentru grupurile de inițiativă care implementează proiecte în runda a XVII-a a Programului de granturi mici, un atelier de instruire în domeniul colectării fondurilor (fundraising) pentru proiecte de dezvoltare comunitară.

Atelierul de instruire se va desfășura duminică, 4 noiembrie 2018, de la ora 10.00 până la ora 16.00 în sala mare de ședinte, etajul 2, Consiliul raional Ialoveni. Din partea unui grup de inițiativă pot participa maximum 2 persoane (recomnabil o fată și un băiat).

Participantii la atelier vor fi instruiți prin activități interactive despre metodele de atragere a fondurilor si strategiile de motivare a potențialor donatori să contribuie cu resursele necesare pentru proiectele implementate de tineri.

Dacă ești interesat să participi, expediază formularul de înregistrare completat cel târziu până pe data de 29 octombrie 2018. Dacă ai neclarități, scrie la adresa de email: fondultinerilor@gmail.com.

Activitatea se realizează cu sprijinul financiar oferit de Consiliul raional Ialoveni și Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova din resursele Guvernului Suediei.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vrei să afli cum obții venit din vânzări online? Participă la un atelier gratuit
Next Fii spectator la Festivalul Național de Teatru Social și vezi piesele de teatru a 20 de echipe
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =