Webinar informativ cu absolvenții programului de granturi “Civil Society Scholar Awards”


Webinar informativ civil society awards

Webinar informativ cu absolvenții programului de granturi “Civil Society Scholar Awards”, Mariana Zubenschi și Sergiu Musteață care vă vor povesti atât despre experiența de aplicare și participare în program, cât și despre impactul pe care l-a avut acesta asupra activității lor academice și profesionale.

Evenimentul va avea loc marți, pe 14 iulie 2020, cu absolvenții programului de granturi “Civil Society Scholar Awards”. Webinarul va începe la ora 13:00, live, pe pagina de Facebook a Centrului de Informații Universitare.

Dacă aveți întrebări, le puteți nota pe pagina CIU, sau adresa direct în timpul webinarului.

Despre program:

Programul Civil Society Scholar Awards (CSSA) susține studenții doctoranzi și cadrele academice universitare în elaborarea proiectelor academice care vor contribui la o cercetare calitativă din punct de vedere social și educațional în țara sau regiunea de resedință.

Sunt eligibili programului:

  • Studenţii doctoranzi din domeniile eligibile de studii de la universităţi acreditate din ţara natală sau de peste hotare;
  • Cadrele academice universitare care predau cu normă deplină (titlul de master este obligatoriu) la una dintre instituţiile de învăţământ superior din ţara natală.

Programul va finanţa proiecte academice de scurtă durată, precum: cercetare (colectarea datelor); vizite de cercetare la biblioteci, arhive sau universităţi; dezvoltarea cursurilor/curriculumului; cercetare care va rezulta în publicaţii; finalizarea disertației.

Orice domenii de studii/predare din cadrul ştiinţelor socio-umaniste sunt eligibile, însă prioritate va fi oferită proiectelor care se axează pe următoarele subiecte: apărare împotriva autoritarismului în creștere; dezvoltarea durabilă, acțiunea climatică și atenuarea efectelor schimbărilor climatice; justiția economică și drepturile lucrătorilor; democrația informațională; abordarea impactului pandemiei COVID-19 asupra țării sau regiunii de origine a solicitantului.

Pentru informaţii detaliate privind programul, instrucţiunile şi formularul de aplicare, vă rugăm să accesaţi acest link.

Pentru detalii, contactaţi Centrul de Informaţii Universitare la tel: 068220076 sau eac@eac.mdwww.eac.md.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 22 iulie 2020!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous #PrinMoldovaFărăHartă // Combinatul de Vinuri Mileștii Mici - Patrimoniul Cultural-Național al Republicii Moldova
Next Academia de Vară pentru Bibliotecari, ediția 2020
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *