Ce este manifestation? Cunoaște mai multe despre arta de a-ți materializa gândurile!


manifestation

Te-ai întrebat vreodată, dacă toate visurile și gândurile ți s-ar putea îndeplini? Cum ar fi, dacă ai înțelege și folosi puterea gândului în realizări? Află tainele tehnicii manifestation și cum o poți aplica în viața de zi cu zi!

Ce semnifică termenul manifestation?

Manifestation este acțiunea de a-ți materializa gândurile, sentimentele și convingerile. Focalizarea asupra unei idei transformă un simplu gând în realitate. Procesul, manifesting presupune atingerea unui scop dorit prin metode ca meditația.

Cum funcționează manifestation?

Tehnica manifestation are la bază aceleași principii ca și legea atracției. Gândurile negative atrag rezultate și circumstanțe nedorite, pe când pozitivitatea ne împlinește visurile. Pentru a putea purcede în această tehnică, gândurile pozitive trebuie să ne preia mintea. Astfel, vizualizând un scop concret, te vei putea baza să îl atingi.

Metode prin care poți practica această tehnică

  • Alege ce dorești să obții

Întrebări ca necesitatea acelui lucru și corectitudinea asupra țelului sunt extrem de importante. Încrederea în lucrul dorit și în realizarea lucrului joacă un rol vital pentru înfăptuirea procesului.

  • Debarasează-te de lucrurile care te împiedică

De multe ori tindem să ne sabotăm singuri pe noi. Gândurile negative trebuie excluse complet pentru a ajunge la scopul dorit. Persoanele din cercul nostru joacă un rol la fel de important. Cu cât ești înconjurat doar de persoane pozitive și care te susțin, vei uita de negativism. Timpul și acordarea de timp este la fel de importantă. De multe ori trebuie să recurgem la răbdare și să nu forțăm lucrurile.

  • Vizualizează ce îți dorești

Ajută și înscrierea gândurilor printr-un mesaj, pentru a-ți putea vizualiza clar scopurile. Concentrează-ți energia asupra lucrului dorit și nu asupra îndoielilor! Gândește-te mai mult la ce îți dorești, nu la rezultat!

  • Împarte gândurile pozitive

Pentru un viitor succes, împarte gândurile pozitive și cu alte persoane. Fă un lucru care îți aduce satisfacție cât de des posibil. Menținerea unei stări pozitive creează posibilitatea împlinirii multor oportunități! 

Un film pe care ţi-l propunem la tema materializarea gândurilor este The Secret (2006).

Nu ezita să accesezi alte articole marca Youth.md pentru mai multe informații utile și interesante. Nu uita să îţi împărtășeşti ideile pe paginile noastre de Facebook și Instagram!

Reporter: Lazari Delia

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Workshop gratuit despre Google Analytics și top metrici de urmărit în 2020
Next Concurs de selectare a participanților pentru programul „Jurnalism în domeniul apărării și securității”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =