Formează o echipă și participă la cel mai tare eveniment – Festivalul Național de Teatru Social


Festivalul Național de Teatru Social este cel mai mare eveniment organizat de către tineri și pentru tineri. Scopul Festivalului constă în informarea tinerilor cu privire la sănătatea reproductivă, precum și alte probleme pe care tinerii le consideră actuale în Republica Moldova. Acesta este un eveniment educativ organizat anual de către Y-PEER Moldova. În nouă ediții petrecute, au participat peste 1000 de tineri-actori, informând peste 25.000 tineri din diferite localități ale țării.

Criteriile de eligibilitate:

  1. Aplicaţia trebuie depusă din partea unui grup de tineri care nu au mai participat la ediţia din 2018 al Festivalului Naţional de Teatru Social (10-15 persoane).
  2. Echipa de tineri trebuie să aibă un coordonator adult (tânăr mai mare de 18 ani/profesor/lucrător de tineret).
  3. Echipa de tineri este disponibilă de a participa la o instruire de o zi în sănătatea sexual-reproductivă în perioada iulie – noiembrie 2019 (echipa stabilește data la care poate participa la instruire).
  4. Echipa de tineri este disponibilă de a participa la o instruire de o zi în tehnici de teatru social în perioada iulie – noiembrie 2019 (echipa organizatorică stabilește data instruirii).
  5. Echipa de tineri este responsabilă să desfăşoare cel puţin 5 prezentări de teatru social în comunitatea lor, sau în alte comunităţi din vecinătate, în perioada septembrie-octombrie 2019.

Temele abordate în cadrul Festivalului vor fi stabilite de către membrii echipelor selectate.

Pentru a participa, completează formularul până la data de 25 iulie 2019, iar organizatorii vă vor contacta, pentru a vă comunica rezultatele.

Festivalul Național de Teatru Social 2019 este organizat de Y-PEER Moldova, Reţeaua de Tineri Educatori de la Egal la Egal. Aceasta reprezintă o rețea de tineri activi, formatori și promotori ai sănătății sexual-reproductive. Rețeaua activează cu scopul de a dezvolta semenilor cunoştinţe, atitudini, deprinderi utile de viaţă şi de a-i convinge să îşi protejeze propria sănătate cu toată responsabilitatea.

Previous Ești pasionat de artă? Atunci înscrie-te la proiectul "Be Smart through ART"
Next Înscrie-te și participă la competiția de trail running Dragonul de Aur
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *