Înscrie-te la Școala de jurnalism și educație media, marca Youth.md


scoala de jurnalism

Ești pasionat de scris și vrei să dezvolți conținut jurnalistic nu doar pentru colegii tăi? Înscrie-te la Școala de jurnalism și educație media și fii unul dintre tinerii sau tinerele care își va îmbunătăți abilitățile de scriere, editare sau montare în cadrul acesteia.

Cu suportul partenerilor, Youth.md lansează școala de jurnalism unde vor fi selectați 15 tineri, care vor fi implicați în activități practice și interactive de creare a conținutului jurnalistic și dezvoltare a gândirii critice.

Școala de jurnalism se va desfășura pe 8 și 9 iulie, iar tinerii implicați vor beneficia de un program de mentorat, timp în care aceștia vor elabora materiale, își vor pune în aplicare ideile, vor efectua vizite pe teren, etc.

Fiecare participant al școlii și al programului de mentorat va dezvolta cel puțin cinci materiale jurnalistice (articole, interviu, reportaje) în format video, audio sau text.

Dacă ești interesat, te invităm să te înregistrezi, completând acest formular până pe 25 iunie.

Școala de jurnalism este organizată cu suportul Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate, Biroul pentru România și Republica Moldova și a Ministerului Educației și Cercetării RM, în cadrul Programului de granturi pentru organizațiile de tineret 2022. Activitatea este parte și a proiectului „EduMedia pentru tineri”, implementat în cadrul Programului Municipal de Granturi 2022, lansat de către Direcția general educație tineret și sport al Consiliului municipal Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru tineri: Proiectul Tehnologiile Viitorului este în căutare de specialiști
Next Participă la un schimb de tineret „Inside Outside”, Georgia, 2-13 septembrie 2022
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + 5 =