Descoperă istoriile a 7 oameni (7 cărți) în cadrul evenimentului „Biblioteca Vie”

biblioteca vie, centrul pentru tineri orhei, fondul pentru tineri orhei, millenium

Biblioteca Vie funcționeză ca o bibliotecă obișnuită, cititorii vin și împrumută cărți pentru a le citi. Doar că, cărțile din această bibliotecă sunt oamenii. Aceasta se va desfășura pe 8 iunie, ora 11.30, la Centrul de Tineret Orhei.

În cadrul Bibliotecii vii, vor fi 7 cărți, 7 oameni cu istorii diferite: persoană cu deficiență de vedere, preot, veteran, fost deputat și demnitar de stat, persoană cu dizabilități locomotorii, lesbiană, gay, mama a doi copii cu necesități speciale, femeie jurnalistă discriminată, persoană de etnie romă.

Astfel, Biblioteca Vie, va permite tuturor să intri într-un dialog cu persoane, pe care în mod normal, le consideri inaccesibile și diferite. Costul unui bilet este de 20 de lei, (banii vor fi folosiți pentru concursul cu cărți) și poate fi cumpărat la Centrul de Tineret Orhei, str. Vasile Mahu 120.

Proiectul Biblioteca Vie, este implementat de către grupul „Tinerii Ambasadori pentru Pace Orhei”, creat la inițiativa Institutului de Instruire în Dezvoltare ”MilleniuM”, în cadrul Centrului de Tineret Orhei. Acest proiect beneficiază de finanțare prin intermediul Programului de Granturi Mici 2019, organizat de Fondul Pentru Tineri Orhei, cu suportul financiar al Consiliului Raional Orhei și al Fundației Est-Europene din resursele acordate de Suedia.

Previous Selectare participanți: Școala de vară pentru evaluarea necesităților tinerilor în Parteneriatul Estic
Next Marchează Ziua Mondială a Mediului în cel mai verde și sălbatic spațiu de la Valea Morilor
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *