Friday Talks la Tekwill Academy: Leader Inspirational


webinar talks friday tekwill

Friday Talks la Tekwill Academy! Participă la un webinar: “Leader Inspirational” și descoperă care sunt secretele unui lider de succes!

Mulți lideri de top se așteaptă ca angajații să-i urmeze datorită titlului, pozitiei detinute sau a locului lor în ierarhia organizației. Și mulți angajați urmează un lider din aceste motive. Dar asta nu înseamnă că liderul inspiră cele mai bune rezultate, sprijin și contribuție.

Un lider care inspira oamenii din jurul sau nu este legat de un titlu, un rol sau o pozitie in organigrama unei organizatii . Mai degrabă, este capacitatea unei persoane de a-i determina pe oameni cu care lucreaza să atingă performanța și succesul de care acestia sunt capabili in mod latent, respectiv să demonstreze calitățile pe care le vor urma angajații prin proprie alegere – pasiune, scop, incredere și acordarea de semnificații rolului lor in echipe in care isi desfasoara activitatea.

Un lider care inspira membrii echipei nu le spune doar membrilor acestora că sunt profund dedicați experienței clientului. Liderul trebuie să demonstreze acest angajament și pasiune în fiecare întâlnire, prezentare și în modul în care gestionează problemele clienților. Comportamentul liderului trebuie să inspire angajații să acționeze în același mod.

Alătură-te pentru a afla câteva lecții învățate și sfaturi utile pentru a deveni un lider care inspiră de la Daniela Chiricioaia.

Cunoaște speakerul:

Daniela Chiricioaia, PMP, PMI-ACP, este în prezent Project Director la o companie IT.

Are o vastă experiență practică de peste 18 ani în Leadership. O experiență dobândită de-a lungul unei cariere în care a ocupat pe rând roluri precum: Manager IT, manager de proiect, program și portofoliu respectiv directorul executiv al unei companii IT. De asemenea, a activat ca voluntar în perioada ianuarie 2016 – aprilie 2020 în Comitetul Directorilor al PMI România Chapter. A lucrat inițial 1 an ca VicePreședinte Membership, fiind aleasă ulterior Președinte al organizației.

Acest webinar va avea loc pe platforma Zoom, iar accesul la sala de conferință îl veți obține pe email, cu o ora înainte conform înregistrării prealabile.

Participarea la eveniment este gratuită. Activitatea se va desfășura pe platforma zoom, în data de 15 mai 2020, ora 18:30 – 19:15.

Pentru a te înregistra, accesează acest link.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate pentru tinerii avocați și avocate: seminar în domeniul CEDO
Next Webinar internațional Lublin, Polonia, pentru profesori din șase țări
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + twelve =