Participă în cadrul Festivalului Internațional de fotografie Bucharest Photofest


Bucharest Photofest este un festival-platformă care și-a asumat misiunea de a intermedia accesul publicului la unele dintre cele mai importante, actuale și relevante repere din fotografia autohtonă și internațională.

Dincolo de faptul că este un produs vizual și cultural expus într-un concept coerent articulat, fotografia devine un pretext pentru dezbaterea unor teme importante ale actualității socio-politice și cultural-umane. Astfel, fotografia este un instrument educativ pentru publicul larg.

În fiecare an, festivalul realizează un program cu peste 30 de evenimente – expoziții, proiecții de film, ateliere, masterclass și prezentări de portofoliu. Astfel, într-un concept care încearcă să își întrepătrundă ramificațiile și nuanțele, publicul este primul beneficiar al unor multiple experiențe și expertize artistice, într-o propunere singulară în spațiul românesc ca desfășurare în timp și ca anvergură.

Bucharest Photofest, pe de-o parte se raportează la standardele internaționale ale marilor expoziții și festivaluri de fotografie din lume, iar pe de altă parte, încearcă să se impună ca standard profesional și artistic în contextul realităților culturale din România.

Anul acesta festivalul se va desfășura în 1-8 mai, iar programul poate fi accesat AICI.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Text – Alexandra-Luiza Popov, redactor youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 5 metode eficiente prin care să-ți dezvolți vocabularul
Next Vino la proiecția filmului „Seventeen Puterea Dragostei”
Popov Alexandra-Luiza
About the author

Popov Alexandra-Luiza

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − seven =