Marchează Ziua Mondială a Mediului în cel mai verde și sălbatic spațiu de la Valea Morilor

ziua mondiala a mediului, valea morilor, ateliere, eco friendly

Ziua Mondială a Mediului va fi sărbătorită la Parcul Valea Morilor, în cel mai verde și sălbatic spațiu ce va fi amenajat cu hamace, covorașe, bean bags-uri, pentru a-l putea respira și savura. Aceasta va avea loc pe 7 iunie, ora 17.00

De asemenea, în zona de expoziții vei vedea cum arată o mașină electrică 100% și o stație de alimentare, vei afla despre poluarea aerului și ce poți face fiecare pentru un aer mai curat, vei studia o instalație-quest despre perioada de descompunere a deșeurilor etc. La ateliere, vei crea obiecte din lut, vei confecționa pungi din pânză/plase, vei învăța să instalezi un cort turistic și multe altele.

Mâncarea pentru picnic o puteți cumpăra direct de la iarmaroc, exclusiv din produse naturale și sănătoase. Va fi un spațiu de distracții pentru copii și adulți. Invitații speciali ai Zilei Mondiale a Mediului vor fi formația Balkan Taksim din România.

Participarea la eveniment și ateliere sunt GRATUITE

Ziua Mondială a Mediului este organizată de un grup de inițiativă, împreună cu World Health Organization in Moldova, UNDP Moldova, proiectele finanțate de GEF Programul de Granturi Mici, Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic, EcoVisio, EcoContact.

Previous Descoperă istoriile a 7 oameni (7 cărți) în cadrul evenimentului „Biblioteca Vie”
Next Întâmpină vara cu un refresh în dulapuri, la cea de-a 7 ediție a FreeShop
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *