Curs de formare ProjectLab: cum lucrătorii de tineret din mediul rural pot folosi munca internațională pentru tineret pentru a lucra cu refugiați și migranți, Estonia, 26-30 octombrie


Formarea „ProjectLab: cum lucrătorii de tineret din mediul rural pot folosi munca internațională pentru tineret pentru a lucra cu refugiați și migranți” este un eveniment pentru lucrătorii de tineret din mediul rural pentru a obține cunoștințe despre diferite resurse disponibile pentru lucrul cu tinerii refugiați.

Este un curs pentru a afla în special despre posibilitățile programelor de bază Erasmus+ și Solidaritate Europeană pentru a sprijini oamenii cu mai puține oportunități. Este posibilitatea de a ne întâlni cu colegii din alte țări pentru a discuta realitățile locale, a împărtăși idei și bune practici și pentru a găsi parteneri pentru cooperare.

Scopul Project Lab:
De a promova programul Erasmus+ ca instrument de incluziune prin sprijinirea participării organizațiilor din zonele defavorizate la programe.

Eveniment recomndat pentru:
Lucrători de tineret, lideri de tineret, manageri de proiecte pentru tineret, mentori de voluntariat, traineri de tineret, oameni care lucrează cu tinerii din zonele rurale.

Limba de lucru:
Engleza

Parteneriatul Agențiilor Naționale se angajează să sprijine organizațiile interesate în dezvoltarea unor proiecte de calitate care să implice sau să beneficieze tinerii din domeniile mai sus menționate. În acest sens, toate parteneriatele viitoare vor primi sprijin și coaching în scrierea, proiectarea și implementarea proiectelor.

Când?
26-30 octombrie 2022

Unde?
Tallin, Estonia

Detalii și aplicare: aici.

Termen-limită de aplicare: 16 septembrie 2022.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous API lansează un concurs național de materiale jurnalistice care promovează diversitatea și incluziunea socială
Next Internațional // Youth4Regions - program de educație jurnalistică
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + twenty =