Participă la un training și descoperă experiența Olga Melniciuc


training Lean Canvas cu Olga Melniciuc

Participă în cadrul celui de al 3-lea training „Lean Canvas”, unde o vei cunoaște pe Olga Melniciuc, fondatoarea Investiții.md, INVENTO și fost Președinte AFAM și JCI Chișinău. Alături de Olga, vei învăța cum să scrii un Business Plan, utilizând modelul Lean Canvas, cum să alegi corect grupul-țintă pentru afacerea ta, cât și care sunt elementele-cheie ale modelului.  

Cel de-al treilea training va avea loc la MAIB Studio Avanti pe data de 7 decembrie 2019,ora 11:00.

Diamond Challenge Moldova este o competiție de antreprenoriat, destinată liceenilor din clasele a 9 – 12-a (licee, colegii, școli profesionale), care au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia.📇

Participă în cadrul celui de al 3-lea training “Lean Canvas”, unde o vei cunoaște pe Olga Melniciuc, fondatoarea Investiții.md, INVENTO și fost Președinte AFAM și JCI Chișinău. Alături de Olga, vei cunoaște cum să scrii un Business Plan, utilizând modelul Lean Canvas, cum să alegi corect grupul țintă, indicatorii și elementele cheie ale modelului.

„Lean Canvas”, este cel de al III-lea Training din cele patru preconizate în cadrul Competiției Internaționale Diamond Challenge Moldova, ediția a VII-a.

Pentru a participa la eveniment, ești rugat să completezi acest formular.

Mai multe informații despre #DCM, găsiți pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/diamondchallengemd și la: http://diamondchallenge.org/.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Înscrie-te la Programul de granturi „Media Freedom Matters”
Next 15+ programe de finanțare pentru tinerii antreprenori moldoveni
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *