Vino la evenimentul de decernare a celor mai buni specialişti în amenajarea şi merchandaising-ul vitrinelor de magazine

ziphouse, specialişti în amenajarea şi merchandaising-ul vitrinelor de magazine, concurs, premii

Cei mai buni specialişti în amenajarea şi merchandaising-ul vitrinelor de magazine sau persoanele care îşi doresc o specializare în acest domeniu vor fi apreciați de un juriu format din profesioniști locali și internațional în cadrul celei de a 3 ediție a Concursului de Decorare a Vitrinelor „ART OF DISPLAY: Christmas Edition”.

Concursul a întrunit 12 echipe care au realizat conceptele artistice și proiectele de decorare a vitrinelor și doar 6 au fost selectați pentru a-și implimenta proiectele în realitate.

Luni, 3 decembrie, ora 18:30 în incinta magazinului MODA (bd. Ștefan cel Mare, 83) va avea loc Evenimentul de Decernare a Câștigătorilor și anunțarea deținătorului Premiului mare ce va beneficia de un curs intensiv de instruire în Window Display și Visual Merchandising în Marea Britanie, sau altă oportunitate de instruire – Premiu în valoare de 20 000 lei (travel and accomodation costs incluse). Participanții plasați pe locurile 1, 2 și 3 vor beneficia de promovare și recunoaștere locală, astfel fotografiile vitrinelor câștigătoare urmează a fi publicate în revista de specialitate „Design Cafe&Club” – premiul oferit de partenerul proiectului – Platforma
Design Cafe &Club.

De asemenea, internauții pot vota vitrina favorită pe pagina oficială a evenimentului, iar deținătorul premiului Votul Publicului se va alege cu premiul în valoare de 2000 lei oferit de partenerii Concursului, Centrul Național de Încălțăminte ZORILE.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Platforma Copiilor te invită să participi la sondaj și să spui cum funcționează Consiliul Elevilor din școala ta
Next Înregistrează-te la CoderDojo și creează propriul site web sau aplicație