Vino la o sesiune de informare despre „Proiecte de Cooperare Europeană 2020”

sesiunea de informare, proiecte europene, evenimente culturale

Vrei să afli despre cum poți obține susținere pentru proiectele tale? Joi, 17 octombrie, între orele 10:00 și 15:00, în incinta Teatrului Național „Mihai Eminescu”, Sala Valeriu Cupcea, va avea loc Sesiunea de Informare „Sprijin pentru Proiecte de Cooperare Europeană 2020”.

La sesiune vor participa reprezentanții Biroului Europa Creativă din România și Republica Moldova, care vor expune în detalii condițiile de participare, criteriile de evaluare a proiectelor, conținutul dosarului pentru apel. De asemenea, va fi prezentată experiența Republicii Moldova de participare la acest program.

Europa Creativă este un program de sprijin financiar al Uniunii Europene pentru sectoarele creative, culturale și audiovizuale. Programul a fost lansat la 1 ianuarie 2014 și prevede două etape de realizare. Pentru perioada 2014-2020 programul dispune de un buget total de 1,46 miliarde de euro; Pentru a doua etapă, 2021-2027, sunt prevăzute 1,85 miliarde de euro.

Mai multe detalii despre sesiunea de informare află pe pagina organizatorilor europacreativa.md

Europa Creativă este primul program din domeniul culturii semnat prin acord bilateral între Republica Moldova şi Uniunea Europeană.

Obiectivele de bază ale Biroului sunt de a promova la nivel național programul Europa Creativă, a facilita accesul operatorilor din sectorul cultural și creativ la finanţările prevăzute în cadrul programului, a stimula cooperarea trans-frontalieră între instituțiile/organizațiile din domeniul cultural și de creație, a asigura o comunicare eficientă între Comisia Europeană și potențialii beneficiari ai programului.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Fare Network- Sportul este unealtă a împuternicirii feminine
Next Grăbește-te să te înscrii la concursul de proiecte din cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *