#Garage48 vin la Chișinău pentru a ajuta tinerii să-și transforme ideile în afaceri


#garage48 workshop antreprenoriat

O echipă de experți din Estonia, top mentori #Garage48 vin la Chișinău să ajute tinerii să își transforme ideile într-o afacere.

Te-ai gândit vreodată, câte din ideile tale au prins viață? Știi că este o problemă în transportul urban, sistemul educațional, ecologic ori de sănătate și deja parcă ai găsit și o soluție. Dar, parcă niciodată nu ajunge timp. Ori ai vrea pe cineva care să te ghideze și să îți valideze presupunerile.

Idea Garage Empowering Youth poate fi startul carierei tale de antreprenor! Aplică acum la primul eveniment al anului care te poate face antreprenor, accesând acest link.

Evenimentul va avea loc pe 15 februarie 2020, 09:00 – 17:00, la Artcor.

Unirea și împărtășirea ideilor și gândurilor cu toată lumea vă va oferi o mai bună înțelegere și veți crea obiective și obiective clare. Tot ce trebuie de la tine – să fii activ, creativ și să ai destulă motivație!

La ce te poți aștepta la #Garage48?

Acest eveniment este o posibilitate de a te înconjura de oameni care te motivează să devii mai bun. Deci, pregătește-te pentru o zi plină de emoție, inspirație, creativitate și validare!

  • Idea Garage nu este un atelier obișnuit, unde oamenii se adună împreună, vorbesc mult și apoi merg acasă și uită de el. Este o adunare mult dorită, unde ideile inițiale se vor maturiza și se vor pregăti să intre în următoarea etapă. La sfârșitul zilei, cei mai buni vor fi aleși și premiați cu premii misto, plus un plan despre cum să îți implementezi ideea în viața reală.
  • Prin brainstorming intens, expertiză diferită și mentori locali și internaționali de top, se pot face multe într-o zi. Ceea ce poate fi o sarcină descurajantă pentru o singură persoană, poate fi realizată ușor împreună!
  • Echipele sunt formate la fața locului în jurul celor mai bune idei, așa că nu vă faceți griji dacă nu aveți o idee – sunteți mai mult decât binevenit să vă alăturați Idea Garage și să vă alăturați altor minți creative.

Cine sunt bineveniți la acest eveniment, marca #Garage48?

Tineri care inspiră, cu viziuni largi, tineri dezvoltatori și anticipatori. Înregistrează-te la eveniment și pregătește-te pentru o zi care îți poate schimba viața profesională! 

Acest eveniment este destinat tuturor – organizatorii nu discriminează în funcție de vârstă, sex sau idei. Sinergia și diversitatea sunt vitale pentru inovație și creștere!

Descoperă mai multe evenimente interesante pentru tineri, pe youth.md!

Previous Viorica Cosmetic angajează copywriter
Next Universitatea Uppsala din Suedia oferă 4 mobilități academice pentru studenții USM
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *