A mai rămas o zi până la închiderea aplicărilor pentru trainingul de comunicare “Altfel”. Nu rata şansa să fii unul din participanţi

tineri, comunicare eficientă, edu-art

Comunicarea devine din ce în ce mai importantă în ziua de azi datorită faptului că orice activitate implică și comunicarea. Edu-ART te provoacă să participi la un training care urmărește prin instrumentele propuse să dezvolte libertatea de exprimare și capacitatea de reacție la problemele din jurul nostru, pe care de multe ori le ignorăm sau le tratăm fără să fim conștienți de impactul lor, capacitatea de a structura un dialog sau un monolog pornind de la o situație dată, înțelegerea unor noțiuni specifice de teatru care țin de prezența scenică și de raportate la interlocutori și posibilitatea de a comunica o problemă pe cale vizuală.

Te întrebi:
– cum să comunici mai eficient?
– dacă există comunicarea fără cuvinte?
– cum să-ți exprimi emoțiile și gândurile fără a ofensa pe cineva?
– cum să comunici despre o problema socială utilizând propriul tău corp și prin mijloace artistice?

Vino să descoperim împreună metode alternative de comunicare și să-ți petreci timpul într-un cadru non-formal de învățare la următoarele training-uri:

* Comunicarea Non-violentă: 4-5 mai 2018
* Comunicarea Vizuală: 11-12 mai 2018

Participarea la aceste training-uri oferă oportunitatea de a învăța cum să-ți gestionezi eficient emoțiile, să-ți dezvolți un comportament de acceptare a diferențelor care există în societate, de a-ți crește capacitatea de comunicare, negociere și exprimare liberă a opiniei, de a lucra în grup cu tineri din diferite domenii.

Metodele de lucru folosite în cadrul training-urilor:
– activități de rol;
– teatrul oprimaților;
– interviuri și discuții în grup.

În cazul în care ești student, tânăr artist sau ești în căutarea unor oportunități noi de participare culturală și dezvoltare personală te rugăm să completezi acest formular.

Data limită: 3 mai 2018

vârsta participanților: 18-25 ani


Participarea la training este gratuită.


Cheltuielile legate de transport interurban și mese vor fi acoperite de organizatori.

Se va acorda prioritate studenților de la facultățile de artă, arhitectură și urbanism, management cultural, antropologie și sociologie.
Edu-Art este un program organizat de Asociația Oberliht în colaborare cu Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Facultatea Arte Plastice, și este susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Scopul acestui program este de a introduce noi module educaționale în sfera educației artistice din Moldova și de a familiariza publicul cu noile tendințe în artă din Moldova și din regiune.
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înregistrează-te şi află cum e să fii student pentru o zi a facultăţii de drept din cadrul USM
Next Participă la Mobichallenge - creează concepte digitale pentru serviciile bancare și câștigă premii
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − four =