Vino la evenimentul de decernare a celor mai buni specialişti în amenajarea şi merchandaising-ul vitrinelor de magazine

ziphouse, specialişti în amenajarea şi merchandaising-ul vitrinelor de magazine, concurs, premii

Cei mai buni specialişti în amenajarea şi merchandaising-ul vitrinelor de magazine sau persoanele care îşi doresc o specializare în acest domeniu vor fi apreciați de un juriu format din profesioniști locali și internațional în cadrul celei de a 3 ediție a Concursului de Decorare a Vitrinelor „ART OF DISPLAY: Christmas Edition”.

Concursul a întrunit 12 echipe care au realizat conceptele artistice și proiectele de decorare a vitrinelor și doar 6 au fost selectați pentru a-și implimenta proiectele în realitate.

Luni, 3 decembrie, ora 18:30 în incinta magazinului MODA (bd. Ștefan cel Mare, 83) va avea loc Evenimentul de Decernare a Câștigătorilor și anunțarea deținătorului Premiului mare ce va beneficia de un curs intensiv de instruire în Window Display și Visual Merchandising în Marea Britanie, sau altă oportunitate de instruire – Premiu în valoare de 20 000 lei (travel and accomodation costs incluse). Participanții plasați pe locurile 1, 2 și 3 vor beneficia de promovare și recunoaștere locală, astfel fotografiile vitrinelor câștigătoare urmează a fi publicate în revista de specialitate „Design Cafe&Club” – premiul oferit de partenerul proiectului – Platforma
Design Cafe &Club.

De asemenea, internauții pot vota vitrina favorită pe pagina oficială a evenimentului, iar deținătorul premiului Votul Publicului se va alege cu premiul în valoare de 2000 lei oferit de partenerii Concursului, Centrul Național de Încălțăminte ZORILE.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Platforma Copiilor te invită să participi la sondaj și să spui cum funcționează Consiliul Elevilor din școala ta
Next Înregistrează-te la CoderDojo și creează propriul site web sau aplicație
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × one =