Vino la Board Game Night „Keep Cool” și mizează pe climă

ecovisio, keep cool, ihub, board games

Pe 8 septembrie, de ziua mondială Rise for Climate, ești invitat la iHUB Chișinău pentru o sesiune de „Keep Cool”/„Nu te înfierbânta” – jocul de masă unde vei miza pe climă.

Preț de două-trei ceasuri te vei transforma în marile puteri ale lumii și voeinegocia, vei construi fabrici negre și verzi, vei investi în energie regenerabilă, vei înfrunta fenomene climatice mai bune și mai rele și peste toate acestea, vei încerca să nu ne înfierbânți.

Vei avea parte de ceaiuri de neuitat și junk food sănătos. Vino cu chef de joacă și pleacă cu o nouă perspectivă asupra încălzirii globale, una în care energia curată și economia durabilă merg mână-n mână.

Acțiunea Rise For Climate are loc pe 8 septembrie, mobilizând mii de oameni în toate colțurile lumii. Mișcarea are un mesaj clar: măsuri mai active pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră și accelerarea tranziției către surse regenerabile de energie. Vezi aici mai multe informații despre acțiune.

Acest eveniment este organizat de EcoVisio cu sprijinul iHUB Chișinău în cadrul proiectului Keep Cool” in Eastern Europe”, finanțat de Fundaţia Federală Germană pentru Mediu și susținut de Universitatea Humboldt din Berlin. Mai multe despre joc și proiect aici.

Previous Vino la cel de-al treilea Picnic multicolor și întâmpină toamna cu oameni noi
Next Vrei să te implici în procesul de luare a deciziilor? Devino membru al Consiliului Raional de Tineret Anenii Noi
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *