Vrei să urmezi studiile într-o şcoală americană? Participă la “Meet an American” şi cunoaşte-o pe Virginia Simmons

ARC, MEET AN AMERICAN, OPORTUNITĂŢI PENTRU TINERI

Foto simbol: ilprimatonazionale.it

Vineri, 15 iunie, orele 15:00 – 17:00, la Centrul de Resurse Americane va avea loc întâlnirea tradiţională organizată de ARC “Meet an  American”.

Speakerul, de data aceasta, este Virginia SIMMONS – Doctorand, EL Specialist. Tema pentru acest eveniment va fi “Împărtășirea unei multitudini de experiențe în școlile americane”.

În cei 50 de ani de carieră educațională Virginia din SUA, a lucrat în sistemul de învățământ public din două state și a deținut numeroase birouri la nivel național. Doctorul Simmons va împărtăși, de asemenea, diferite experiențe și diferite tipuri de programe. Acestea vor include astfel de oportunități unice, cum ar fi Școala guvernatorului, Academia Academică, Colegiul Early, Academia de Școli de Vară, IB, Programele talentați, Educația specială, Liceele specializate și multe altele.

Evenimentul este gratuit, dar este foarte important dacă intenţionezi să participi să ai la tine un ID (* buletin, pasaport, carnet de student / elev, etc.).

De îndată ce ajungi în hol, te rugăm să formezi 2038, de la telefonul apropiat de biroul de securitate. Voluntarul sau personalul organizatoric va veni jos pentru a vă saluta.

Mai multe detalii puteţi găsi aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Nu ai uitat nimic? Participă la cursul gratuit "Cum să îţi dezvolţi o memorie fenomenală"
Next Înscrie-te la Workshop-ul de Leadership pentru ONG-uri, care va avea loc în octombrie, la Varșovia
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 12 =