Înscrie-te la Workshop-ul de Leadership pentru ONG-uri, care va avea loc în octombrie, la Varșovia

NGO Leadership Workshop, Varșovia, ONG-uri, workshop pentru ONG-uri

În luna ocrombrie, la Varșovia va avea loc NGO Leadership Workshop, un eveniment anual care-și propune să ofere reprezentanților societății civile posibilitatea de a-și consolida competențele, capacitățile manageriale și de generare a veniturilor, abilitățile de a se angaja atât cu părțile interesate publice cât și cu guvernul și de a contribui la crearea de rețele cu legături internaționale.

În acest an se va acorda o atenție specială reprezentanților organizației societății civile (CSO), care promovează responsabilitatea democratică și statul de drept în țările lor de origine.

Workshop-ul este destinat pentru 25 de lideri ONG din Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Kazahstan, Kosovo, Kârgâzstan, Macedonia, Moldova, Rusia, Serbia, Tadjikistan, Ucraina și Uzbekistan.

Participanții vor fi selectați printr-un proces deschis și vor beneficia de curs gratuit. Aceștia trebuie să cunoască limba engleză.

Atelierul va avea loc în perioada 22 – 26 octombrie 2018,

Participarea este gratuită.

Accesați aici formularul de înregistrare AICI.

Termenul pentru înscriere este 2 iulie 2018, ora 23:59.

Mai multe detalii despre eveniment vedeți AICI.

Previous Vrei să urmezi studiile într-o şcoală americană? Participă la "Meet an American" şi cunoaşte-o pe Virginia Simmons
Next JOB vacant la StarNet! Compania angajează un specialist administrare personal
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *