Dialog live la AIM „Întreabă-mă orice” cu antreprenorul Mihail Cociug


dialog live aim antreprenor

AIM – Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova organizează pe 11 iunie 2021 un dialog live „Întreabă-mă orice” cu Mihail Cociug, fondatorul companiei Dina Cociug.

Mihail este un Antreprenor de Succes, care a dezvoltat un business prosper, bazat pe valori, viziuni și transparență. Dina Cociug are câteva domenii de activitate: utilaj pentru HORECA, Retail: comerțul cu amănuntul, sisteme de Climat și sisteme frigorifice. Compania are peste 28 ani de activitate pe piața Republicii Moldova.

Împreună cu invitatul nostru, ne propunem să abordăm subiectul businessului mic și mijlociu, care activează pe principiul de integritate, transparență și în spiritul concurenței loiale.

Live-ul va începe la ora 15:00, în format Q&A. Aveți ocazia să-i adresați invitatului cât mai multe întrebări despre business și antreprenoriat. Va fi interesant, util și interactiv. Urmărește pagina evenimentului pentru detalii.

Această activitate este susținută prin Proiectul „SMEs transparency and compliance” finanțat de Center for International Private Enterprise.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Instruire pe termen lung pentru formatori din 6 țări, inclusiv Moldova
Next [Quiz] Află în care echipă Youth.md te vei potrivi cel mai bine
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 15 =