Activități pentru tineri: Familiarizează-te cu „educația media” și „gândirea critică” prin desene


Activități pentru tineri

Te-ai gândit vreodată cum ai reprezenta „educația media” și „gândirea critică” prin desene, sub genericul „activități pentru tineri”? La 23 octombrie ești invitat(ă) la Facultatea Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, USM, la o expoziție să vezi mesajele tinerilor – exprimate prin artă – despre mass media, informare și manipulare.

Tineri din diferite regiuni ale Republicii Moldova au realizat astfel de postere de informare după ce au participat la instruiri de educație media organizate de Centrul Media pentru Tineri

Eveniment organizat în cadrul „Global Media and Information Literacy Week 2019”, anunțat de UNESCO.

Expoziția „Citește critic mass-media” este organizată de Centrul Media pentru Tineri, în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie, Ministerul Educației al Republicii Moldova, Universitatea de Stat din Moldova, cu susținerea financiară a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).

Mai multe detalii despre eveniment, afli pe pagina acestuia.

Centrul Media pentru Tineri este ONG-ul care susține tinerii în obținerea informațiilor și în exprimarea opiniei lor. Centrul Media pentru Tineri susține tinerii și elevii interesați de media, și consideră că jurnalismul este o modalitate de activism civic, de reacționare la probleme și de implicare în viața unui sat/oraș.

Alte activități pentru tineri afli pe portalul nostru.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous #4 Fare Network: Femei care au dovedit că este posibil!
Next Dezvoltare personală: Participă la „The International Language Café”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *