Vino pentru o porție nouă de cunoștințe, inspirație și distracție până-n zori, la ADOR Noaptea înainte de deadline


Vino pe 29 martie, ora 18:00, la Tekwill la „ADOR Noaptea înainte de deadline”.
ADOR este dedicat oamenilor creativi, care fac parte din industria creativă și depun efort pentru a reinventa lucrurile din cadrul ei. Vino pentru o porție nouă de cunoștințe, inspirație și distracție până-n zori.
Vorbitori:
 • Jonay Sosa, Creative Director | McCANN București
  Începându-și cariera în Spania, în calitate de copywriter, Jonay înițiază proiectul ideasforfuel, în care cutreeră Europa cu o furgonetă. Astfel colaborează cu 20 de agenții, ajungând într-un final la McCANN București pentru a-și continua aventura în calitate de Director Creativ pentru brandurile din grupul Coca-Cola.
  ideasforfuel.com
 • João Castro, Studio Degrau | Portugalia. João provoacă convențiile în design, modelând, împreună cu echipa sa, produse și experiențe sociale unice. De la Adobe, până la instituții administrative, Degrau conectează și captivează oamenii prin lucrările sale. studiodegrau.com
 • Dragoș Traistaru CARIOCA | România
  Dragoș este unul dintre cei 3 fondatori ai echipei din București, a cărei lucrări se găsesc în topurile mondiale de grafică digitală și fotografie, cum ar fi 200 Cgi Artists Worldwide și Luerzer’s Archive Special. La fel, prin studioul Carioca poți vedea plimbâdu-se mai mulți lei de la Cannes.
  carioca.ro
 • Constantin Șarcov, Piko Creative | Moldova și Olanda
  Fiind fondatorul celei mai premiate agenții din Moldova, Constantin pune onoarea în fruntea procesului creativ și visează să cucerească lumea, începând cu Amsterdam.
  piko.rocks

În cadrul „Make Your Mom Proud” Awards nu există categorii. Fie print, spot publicitar sau identitate, vor fi scoase în capul mesei ideea creativă care stă la baza proiectului. Fiecare participant își va prezenta lucrarea într-o sesiune de Show Off, iar oaspeții ADOR vor alege 3 insight-uri care le-au plăcut cel mai mult.

Fie ești parte a unei echipe creative sau freelancer, vino să participi în cadrul ADOR Awards și hai să vedem cine ia acasă trofeul ADOR.

Vezi detaliile și bilete pe www.ador.wtf.
Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Vino la cea de-a patra ediție a serii de evenimente recurente „Meet the Filmmaker/ Cunoaște cineastul”
Next Ești student și îți faci studiile în domeniul comunicării? Urmează un stagiu plătit