Workshop pentru tinerii interesați de filmarea în 360 cu mentori internaționali


filmarea in 360 workshop

Centrul de proiecte culturale Azart, invită regizori de teatru și film, dramaturgi, artiști multimedia, dezvoltatori de jocuri și conținut creativ, care doresc să capete cunoștințe de bază în procesul de filmarea în 360 și să ajungă în punctul în care să-și poată imagina propria experiență XR, să participe la atelierul Hands-on creative 360 filmmaking.

Mentorii programului:

Despre atelier:

Tehnologiile VR, AR și XR și experiențele pe care acestea le furnizează devin
din ce în ce mai populare în multe industrii, inclusiv și în artele spectacolului. Aceste tehnologii, ne permit să ne imaginăm și să creăm spectacole care n-ar fi fost posibile fără ele.

În cadrul atelierului, directorii artistici ai companiei AΦE, vor ghida cei 10 participanti în a explora metodele de lucru în tehnologia 360, împărtășindu-se cu experiența acumulată în procesul de creare a spectacolului WHIST.

La atelier pot participa, tinerii cu vârsta: +18. Pentru înscriere, compltează acest formular, până pe 28 iunie 2020. Anunțarea rezultatelor: 2 iulie 2020.

Limba de lucru: engleză/ română/ rusă. Participanţii trebuie să aibă cu ei laptopuri cu programul Premiere Pro instalat.

Perioada atelierului: 10-12 iulie, 2020. Nuămrul maxim de paticipanți: 10. Participarea este gratuită, iar prezența obligatorie.

AΦE – este o companie de dans din Ashford (UK), fondată în 2013 de Aoi Nakamura (JP) și Esteban Furmi (FR), cu viziunea de a încorpora tehnologia în experiența teatrului și de a apropia publicul de arta dansului. AΦE e unica companie de dans din Marea Britanie care face turnee la nivel internațional, folosind în primul rând Realitatea Virtuală (VR) și Realitatea Augmentată (AR). Sunt pionieri în sectorul artelor performative și mixează diferite forme de artă cu această tehnologie, oferind o nouă perspectivă asupra teatrului publicului de toate vârstele.

Această activitate este organizată în cadrul proiectului Școala de dramaturgie contemporană 2020, de Centrul pentru Proiecte Culturale Azart, cu sprijinul Alianței Franceze din Moldova și al Swiss cooperation Moldova.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Student în Diasporă // Descoperă călătoria Vioricăi Bejenari ca și designer interior în Veneția
Next Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale pentru tinerii de 15 - 20 ani
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *