Youth.md recrutează! Află cum poţi deveni voluntar în cadrul echipei noastre


Platforma Youth.md lansează o nouă campanie de recrutare a voluntarilor, ce va dura până pe data de 18 noiembrie! Acesta este momentul să devii voluntar alături de o mulțime de tineri minunați și plini de energie din toate colțurile Moldovei!

Dacă eşti un tânăr activ, plin de inspirație, dornic de schimbări și ai vrea să muncești alături de o echipă talentată, prietenoasă și creativă dând dovadă de responsabilitate și dorință de lucru, atunci Youth.md e alegerea perfectă pentru tine și sufletul tău!

Împreună cu Youth.md ai posibilitatea de a-ți face noi prieteni cu aceleași interese ca și tine, de a-ți performa abilitățile în diferite domenii și de a te dezvolta multilateral. Aici se susțin toate inițiativele bune și se apreciază munca pe care o depui ca voluntar în cadrul echipei.

Devenind voluntar, o să ai niște responsabilități în funcție de echipa din care faci parte. De data aceasta poți alege între:

  • Reporteri: cei care scriu zilnic articole creative și informative pentru comunitatea ce urmărește platforma Youth.md.
  • Social Media Facebook: responsabili de activitatea paginilor de facebook a platformei.

Ești gata pentru o nouă experiență inedită de voluntariat? Tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular de înscriere până pe 18 noiembrie 2021: Formular de aplicare youth.md.

Youth.md este o platformă independentă, creată de tineri pentru tineri, care cuprinde articole privind: voluntariat, joburi, divertisment, educație și studii. Prin intermediul acestui portal se urmărește dezvoltarea spiritului civic al tinerilor din Republica Moldova.

Reporter: Cojocaru Selinia
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Săptămâna Non-Violenței în Familie la Centrul Municipal de Tineret Chișinău
Next EVENIMENT: Ce sunt de fapt masculinitatea și feminitatea?
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =