Cunoaște profesioniști din Marea Britanie, Rusia și Republica Moldova la FinTech Moldova Conference

FinTech Moldova Conference, it community, oportunitate, atic

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC desfășoară pe 17 mai, ora 9.30, în premieră în țara noastră FinTech Moldova Conference și este dedicată industriei tehnologiilor financiare și specialiștilor din domeniu.

Conferința își propune să devină o platformă de consolidare a comunității FinTech din Moldova, sensibilizarea organelor de reglementare față de importanța tehnologiilor financiare, creșterea numărului specialiștilor în industrie și crearea unui mediu benefic creșterii tehnologiilor financiare în Moldova.

Prima ediție FinTech Moldova Conference vine cu speakeri remarcabili, profesioniști FinTech din Marea Britanie, Rusia și Republica Moldova. Printre invitați se numără Jay Tikam, specialist FinTech și Expert în Reglementare, care este, de asemenea, Director Executiv al Vedanvi, o agenție de consultanță specializată pe FinTech cu sediul la Londra, care furnizează proiecte în Regatul Unit și în întreaga lume.

Evenimentul va cuprinde o serie de sesiuni tematice pe mai multe direcții: Reglementarea FinTech, tehnologiile financiare în Republica Moldova, Business Intelligence și Big Data în sectorul financiar, E-commerce și plăți online și vor aduce în prim plan viziuni inovatoare și posibilitatea de a prelua cunoștințe valoroase, de a explora oportunități care ar putea să transforme radical sectorul financiar din Moldova.

FinTech Moldova Conference 2019 este organizat de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, a Suediei și a Fondului European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) și în parteneriat cu Mastercard și Moldindconbank.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//FARM este în căutarea unui Specialist în relații cu publicul
Next Ai între 15 și 18 ani? Înscrie-te la Şcoala de liderism pentru fete
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 12 =