Advocating for Yourself: How to Change the Public Perception of Games and the Game Industry


Te invităm la Mediacor pe 13 octombrie să participi la un eveniment ce va reflecta industria de jocuri, însă, din altă perspectivă! Invitata este Kate Edwards, Directoare la The Global Game Jam. Vizita acesteia face parte din programul Creative Speakers, proiect ce are scopul de a crea oportunităților unice de învățare pentru studenți și comunitatea creativă din Republica Moldova.

Kate Edwards este o geografă și scriitoare ce lucrează mult cu hărți și jocuri video. Ea a studiat geografia și cartografia (știința de a face hărți) la două universități importante din Statele Unite. A lucrat la Microsoft între anii 1992 și 2005, unde a creat o echipă specială care se ocupa de strategii geopolitice, lucrând și la proiecte importante cum Microsoft Encarta World Atlas.

Pe parcursul ultimilor 30 de ani, Kate a lucrat la peste 260 de jocuri precum Halo, Fable, Age of Empires, Mass Effect, Call of Duty, Battlefield, Tomb Raider, Dragon Age II și Star Wars: The Old Republic, etc.

În 2013, revista Fortune a numit-o una dintre cele mai puternice 10 femei din lumea jocurilor video. În 2014, a fost numită una dintre cele șase “Persoane ale Anului” în aceeași industrie

Data: 13 octombrie
Ora: 18:30
Locația: Mediacor

Participarea este gratuită, în baza formularului de înregistrare: https://forms.gle/kTqBiL8cqfZB4UBT9

Acest eveniment face parte din Programul „Creative Speakers”, dezvoltat de către Asociația Companiilor de Creație (COR) cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii și găzduit de Mediacor, centrul de producții și tehnologii pentru industriile Film, Gaming și New Media din cadrul Universității de Stat din Moldova (USM). 

Programul are scopul de a crea oportunităților unice de învățare pentru studenți și comunitatea creativă. Fiecare expert din SUA va aduce cu el cunoștințe practice și experiență valoroasă pentru viitorii specialiști din industria creativă.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Information Session for Girls and Young Women: YSA Moldova STEM Program
Next Strategia de dezvoltare comunitară în localitățile Negureni și Chițcanii-Vechi: tot ce trebuie să cunoști despre aceste documente
Asociatia Companiilor de Creatie din Moldova
About the author

Asociatia Companiilor de Creatie din Moldova

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − two =