Practică turismul virtual cu Youth.md și descoperă aceste țări nemaipomenite


Încă de mici copii suntem pasionați de vizitarea unor atracții turistice care sunt destul de apreciate cât și populare în societatea noastră de toate zilele. Turismul reprezintă deseori una dintre cele mai frumoase metode de relaxare, care la rândul lor îți stimulează creativitatea cât și te ajută în descoperirea propriei persoane.

De astfel, turismul este și o oportunitate ca să cunoști noi oameni, culturi și tradiții. Astfel călătoriile fac parte de mai bine de câțiva ani din rutinele anuale ale oamenilor, care deseori sunt în așteptarea unei vacanțe de vis. Întotdeauna dintr-o călătorie ne vom întoarce mai bogat spiritual cât și mai împlinit moral!

Turismul de azi

Turismul a devenit cea mai dezvoltată industrie a lumii. Deși majoritatea oamenilor merg să-și vadă părinții și rudele sau să exploreze o nouă țară. Unii iau scurte pauze pentru a merge în stațiuni balneare, iar alții iau parte la tururi educative.

Oamenii practică turismul, de asemenea, pentru a lua parte la întâlniri de afaceri. Dar cu toate acestea în timpul unei călătorii mult așteptate vei vizita noi atracții turistice, unde vei afla noi curiozități despre țara în care te aflii, despre cultura, istoria și obiceiurile poate mai puțin obișnuite pentru noi.

Astfel ținând cont că la momentul dat nu ne este permis să ieșim din case, îți prezentăm aici câteva curiozități despre câteva țări minunate!

Germania

Germania mai este cunoscută și ca tărâmul poeților și gânditorilor – Bach, Beethoven și Goethe au fost toți germani, alături de compozitori ca  Händel, Schumann, Mendelssohn, Brahms, Wagner și  R. Strauss.  Unii din cei mai mari filosofi ai lumii au fost născuți în Germania printre care  Kant, Hegel, Schopenhauer, Nietzsche și Heidegger.

Canada

Țara cu cel mai mare număr de lacuri este Canada. 60% din toate lacurile din lume se află în parte de nord a Americii (de nord) peste 3 milioane de lacuri, care ocupă 9% din terenurile canadiene.

Rusia

Al treilea producător de petrol la nivel mondial, depăşită doar de Statele Unite şi de Arabia Saudită, Rusia deţine rezerve uriaşe de petrol, estimate la 87 de miliarde de barili (10 miliarde de metri cubi). În 2012, Rusia consuma în jur de 3.2 milioane de barili de petrol pe zi; astfel că, în acest ritm, rezervele le-ar ajunge timp de încă 75 de ani.

Uganda

Cele mai multe fulgere de pe Pamant cad în orașul Tororo, Uganda. 251 de zile din an sunt cuprinse de furtună. O mulțime de fulgere au mai fost depistate și într-o zonă anormală – Medvedetskaya din regiunea Volga.

America

În cazinourile din Las Vegas, America nu sunt instalate ceasuri. Astfel, jucătorilor nu le este deranjată  atenția și pot mări veniturile acestor întreprinderi de zeci de ori mai mult, decât dacă ceasurile ar fi instalate.

Norvegia

Norvegienii sunt cei mai mari consumatori de cafea din lume cu 10,7 kg/persoană anual. În medie, un norvegian bea de 15 ori mai multă cafea decât un irlandez (Irlanda se situează pe locul 18 în topul țărilor mari consumatoare de cafea).

Reporter Youth.md: Evelina Ciutac

Previous Discuție online despre politici și strategii ce țin de egalitatea de gen, pe timp de pandemie
Next Webinar cu un psiholog despre comunicarea cu membrii familiei pe timp de carantină
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *