Vino la expoziția studențească și descoperă peste 120 de desene, picturi, colaje, sculpturi și piese vestimentare

artcor, expozitie, expozitie studenteasca, amtap

Asociația pentru Cultură și Arte Arbor te invită la expoziția studențească #AMCA Arbor Master Classes in Art, vineri, 21 iunie 2019, 16:00, la Artcor.

Expoziția include peste 120 de desene, picturi, colaje, sculpturi și piese vestimentare, realizate pe parcursul celor 9 ateliere de artă, susținute de artiștii români Virgil Scripcariu, Gili Mocanu, Andrei Gamarț, Smaranda Pompiliu Pîrvan și Alexandru Schibinschii, Giuliano Nardin, Sergiu Chihaia și Răzvan Vasilescu.

Pe parcursul anului academic 2018/2019, Arbor a organizat 9 ateliere de artă la Școlile de Arte Plastice pentru Copii “A. Șciusev” din Chișinău și din Orhei, Colegiul de Arte Plastice “Al. Plămădeală”, Facultățile de Arte de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice și Universitatea Pedagogică de Stat “I. Creangă”. La atelierele #AMCA au participat peste 100 de studenți și s-a lucrat 150 de ore sub mentoratul minunaților artiști invitați.

Asociația pentru Cultură și Arte Arbor a fost înființată cu un scop ferm de a susține artiștii (tineri și formați) din România și Republica Moldova, pentru a promova mobilitatea culturală și pentru a contribui la educația artistică și culturală a copiilor și tinerilor.

Eveniment organizat de Asociația pentru Cultură și Arte Arbor, cu susținerea Centrului Industriilor Creative “Artcor” și Vivre Deco SA.

Previous Vino la o nouă ediție Office Hours și cunoaște-l pe Andrei Stan
Next Vino la Art Labirint Summer Festival, eveniment anual de artă și cultură alternativă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *